Politi indstiller eftersøgning efter forsvunden badegæst

Det, der skulle have været en hyggelig bådtur for en større gruppe mennesker i vandet ud for Karrebæksminde på Sydsjælland, tog en tragisk en drejning.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fik 12.15 en melding om, at en 29-årig mand var forsvundet efter en badetur fra et skib. Manden er asylansøger fra Iran.

- De mennesker, der er om bord på skibet, kan se, at han kommer i vanskeligheder, og han råber på hjælp, fortæller vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Ove Christoffersen.

- Man kaster en redningskrans ud til ham, som han ikke får fat i. Nogle fra skibet springer også i for at forsøge at få fat i ham, men de når det ikke, før han forsvinder under vandet, og så er han ikke set siden, siger han.

Klokken 13 blev helikoptere sendt ud for at lede efter manden i Enø Bugt, ligesom flere både i området også hjalp til med at prøve at lokalisere manden.

Men omkring klokken 15.30 har politiet og redningsmandskab besluttet at indstille eftersøgningen. Politiet vil i morgen tage stilling til den videre eftersøgning.

/ritzau/

 

Dagens Gossip