Politiet finder lig: Formentlig forsvundne Hafida

Københavns Vestegns Politi har tirsdag fundet liget af en kvinde på Sjælland, som de formoder er den forsvundne mor til to drenge Hafida Bourouih fra Glostrup, som forsvandt torsdag i sidste uge.

Den 40-årige far til kvindens to drenge fremstilles i grundlovsforhør tirsdag, hvor politiet vil kræve ham varetægtsfængslet. Københavns Vestegns Politi sigter ham for at have dræbt Hafida Bourouih.

- Vi havde håbet at finde Hafida i live, men har desværre fået vores mistanke bekræftet. Vi tror dog fortsat, at vi har fat i gerningsmanden, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby i en pressemeddelelse.

Politiet kom mandag i besiddelse af flere ejendele, der tilhører den forsvundne 39-årige Hafida Bourouih.

Kvindens pung, taske, nøgler og sengetøj blev fundet af en mand i en rabat på hjørnet af Albertslundvej og Holsbjergvej i Albertslund. Sammen med dem lå en køkkenkniv, en sav og en økse, som ifølge Ekstra Bladet blev fundet i sorte affaldssække.

- Vi håber, at vi kan finde nogle fingeraftryk eller noget dna på genstandene, som kan hjælpe os med at finde frem til, hvem der har smidt dem dér, sagde vicepolitiinspektør ved Københavns Vestegns Politi Charlotte Skovby til BT.

Hafida Bourouih fra Glostrup blev sidst set i live sidst på dagen torsdag, da hun hentede sine to børn på to og fire år i en institution.

Planen var, at hun dagen efter skulle rejse til Marokko på ferie med børnene. Kufferterne stod klar, da hendes søster fredag dukkede op for at køre dem til lufthavnen, men kvinden var væk.

Vicepolitiinspektøren takker offentligheden for de mange henvendelser, der er kommet efter efterlysningen af Hafida Bourouih.

- Jeg vil gerne takke alle de, som har bidraget og ringet til os med oplysninger. Det har været med til at klarlægge, hvad der skete, siger Charlotte Skovby.

Politiet afventer en formel identifikation af den fundne kvinde. Hafida Bourouihs familie er underrettet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip