Politiet søger vidner til knivstikkeri efter koncert i Greve

Midt- og Vestsjællands Politi søger vidner til nogle voldelige episoder efter en koncert på spillestedet Portalen i Greve torsdag aften.

En mand blev omkring klokken 22.30 stukket seks gange med en kniv, mens to andre mænd fik slag og blev truet. Et ægtepar slap uden skrammer, men fik skadet deres bil, da de blev overfaldet af to håndfulde unge efter koncerten.

Ifølge politiet er voldsepisoderne efter koncerten med Big Fat Snake muligvis en hævnakt, fordi nogle mennesker tidligere torsdag aften påtalte, at nogle unge kørte rundt på deres knallerter og larmede.

- Det virker nærmest, som om nogen har holdt vagt udenfor, til koncerten var slut, og nogle af dem, der havde påtalt støjen, kom ud. De har åbenbart taget påtalen meget ilde op, siger vagtchef René Søe Pedersen, Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet opfordrer andre koncertdeltagere eller folk, der bare opholdt sig i området omkring Portalen, til at henvende sig til politiet, hvis de har set noget.

Volden gik blandt andet ud over tre vennepar, der blev overfaldet efter koncerten med Big Fat Snake.

Værst gik det ud over en mand midt i 50'erne, der blev stukket fire gange i ballen, en gang i låret og en gang i ryggen. Han er udskrevet efter endt behandling på Rigshospitalet.

Parrene har fortalt, at de blev overfaldet af 10 til 15 unge. Ifølge de overfaldnes forklaringer er der formentlig tale om en gruppe unge fra bebyggelsen Askerød.

Overfaldene fandt sted på Hundigegårdsvej, hvortil de unge kom kørende på knallert og i en bil.

To andre mænd blev slået og truet, mens de tre kvinder i selskabet følge politiet ikke blev angrebet.

Det gjorde derimod et fjerde ægtepar, som politiet også har fået en anmeldelse fra. Dette par blev angrebet af gruppen, da det var på vej hen til sin bil for at køre hjem efter koncerten.

Parret slap uden skader, men der blev både slået og sparket på bilen.

Politiet kan kontaktes på telefon 4635 1448, oplyser vagtchefen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip