Politiet ville pågribe unge mænd: Vi er bare uskyldige Pokémonjægere

Pokémons har fået skylden og er omvendt også blevet hyldet for meget, siden den populære 1990'er-leg fik sit comeback tidligere i år. 

Entusiaster har eksempelvis indtil videre fundet et lig i Odense havn under legen med de små lommemonstre, mens andre igen er blevet meldt til politiet for at luske rundt i private haver i den ivrige jagt efter tegneseriefigurerne. 

Læs også: Pokémon-jæger finder lig under sin jagt i Odense

Tirsdag aften omkring klokken 22:30 forsøgte to unge herrer at bruge Pokémon-spillet som en undskyldning for deres sære opførsel omkring Slagelse Arrest. 

De to mænd på henholdsvis 23 og 22 år undskyldte således deres tilstedeværelse med, at de var på Pokémonjagt. 

Ifølge betjente på stedet lød det dog grangiveligt, som om de to mænd råbte fangerne i arresten an, men ifølge de to mænd selv havde de bare hørt en mand råbe fra arresten, mens de spillede Pokémon-spillet. 

- Fra den anden side af muren lød det dog mest, som om de to mænd forsøgte at kommunikere med en indsat, og det er jo ikke tilladt, så derfor ilede et par betjente ud til mændene, der fastholdt, at de var uskyldige Pokemonjægere. De forsøgte at flygte, da de så betjentene, fordi de ”havde fanget dén Pokemon, de jagtede”, skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse om hændelsen. 

Læs også: Pokemon-jægere beskæftiger politiet landet over

Betjentene købte dermed ikke mændenes forklaring og valgte at anholde og sigte de to mænd for ulovlig forbindelse med fanger.

Mændene er dog efterfølgende løsladt. 

Læs også: 25-årig blev nattens helt, da han midt under sin Pokémonjagt hørte en underlig lyd

 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip