Yngre kvinde stukket ned på gaden i Valby

En 25-årig kvinde er indlagt på Rigshospitalet, efter at hun fredag aften blev stukket i maveregionen med en kniv i Valby.

Politiet fik besked om overfaldet klokken 23.53.

- Kvinden fik stiklæsioner og blødte kraftigt fra maveregionen. Hun er nu opereret og hendes tilstand er stabil, siger Kristian Aaskov, central efterforskningsleder hos Københavns Politi.

Politiet har en teori om, at den samme person også har begået vold mod en anden pige kort før knivoverfaldet.

- To piger opholder sig på Valby Langgade ved Spinderiet, hvor han kommer trækkende med sin cykel. Der er et sammenstød, hvorefter han slår den ene pige med flad hånd i ansigtet, siger den centrale efterforskningsleder.

Umiddelbart efter den første voldsepisode bliver den 25-årige kvinde overfaldet på Asta Nielsen Strædet i Valby, hvor hun er på vej hjem fra en fest i nærheden.

Manden, som politiet mistænker for at stå bag begge overfald, beskrives som mellemøstlig af udseende og lys i huden. 160 til 165 centimeter høj, 35 til 45 år, almindelig af bygning. Han har sort, kort hår og uplejet skæg.

Han virker fjern i blikket og er iført en mørk kasket med skygge og en mørk jakke. Han trak en herrecykel, der er lys og mørk i stellet og havde en bærepose fra Superbest på styret.

Politiet kender ikke motivet bag overfaldene.

/ritzau/

 

Dagens Gossip