Ny tribune og lounge indviet på Slagelse Stadion

Mere end 400 gæster mødte frem, da den nye tribune og lounge på Slagelse Stadion blev indviet. Det ny stadion er bygget af entreprenørvirksomheden, Jönsson a/s.

Det nye stadion lever nu op til Dansk Boldspil Unions (DBU) krav om fodboldkampe i Superligaen og har skabt et nyt kulturelt samlingspunkt for koncerter og andre events.

Slagelse Kommunes borgmester indledte indvielsen af den imponerende nye tribune med en stor tak til de fremmødte gæster.

Tribunebygning med det hele

Den nye tribunebygning udgør 1.500 kvadratmeter fordelt på kælderetage med omklædningsrum, massagerum og rum til dopingkontrol, stueetage med presserum og lounge med plads til omkring 450 spisende gæster og 1. sal med mødelokale, sikkerhedsrum til kontrollører og tv-studie, hvorfra der kan transmitteres direkte med Slagelse Stadion i baggrunden, som der blev gjort ved den første hjemmekamp i marts 2013.

Langs den nordlige langside er der opført 1200 nye, overdækkede siddepladser, så der nu samlet er plads til cirka 10.000 tilskuere.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip