5 gode råd til dig der overvejer, at skifte tandlæge

PA

389 uger siden

|

23/01/2017
En tur i den varme stol hos tandlægen, er desværre ofte forbundet med ubehag. Er du ikke bange for tandlæger, så frygter du måske regningen.

Dagens topnyheder

Det behøver ikke at være sådan. Her er en mini guide til, hvordan du finder den bedste tandlæge.

1. Mærk efter og gør dig nogle overvejelser omkring, hvad der er vigtigt for dig. Måske betyder det noget, at du ikke skal tage fri fra arbejde for at komme afsted. Her kan det være en fordel at tjekke åbningstider eller eventuelt finde en, der ligger på vejen hjem fra jobbet. Godt Smil har f.eks. klinikker i hele Danmark. Det kan også være, at det er vigtigt for dig, at det er en billig tandlæge.

2. Spørg din omgangskreds til råds. Muligvis kan en af dine nærmeste anbefale dig en god tandlæge. De fleste har en tandlæge, men det sker sjældent, at vi deler oplevelser hos tandlægen med hinanden. Sker det, så er det typisk de dårlige oplevelser, der fylder mest. Husk også at dele de gode!

3. Tryghed er vigtigt - især når det gælder valget af en ny tandlæge, og her kan andres anbefalinger være nyttige. En anden betydningsfuld faktor er faglighed. De fleste tandlæger har en hjemmeside. Her vil du have mulighed for at danne dig et indtryk af, om videreuddannelse og udvikling har høj prioritet, inden du træffer dit valg.

4. Undersøg markedet og vælg den tandlæge der tilbyder de ydelser, du søger. Ikke alle tandlæger bleger eller retter tænder. Det er heller ikke på alle tandklinikker, der udføres tandimplantat operationer. Husk også, at der kan være stor forskel på tandlægepriser. En billig tandlæge kan godt yde en god kvalitet. Få eventuelt flere tilbud og sammenlign tandlægepriser – der kan være mange penge at spare.

5. Besøg klinikken og bestil eventuelt din første tid direkte i receptionen. På den måde kan du hurtigt mærke om det er det sted du har lyst til at besøge igen.

Valget af tandlæge kan have stor betydning for din oplevelse og ikke mindst din pengepung.

Brug lidt tid på, at finde den helt rigtige for dig og dine behov –det betaler sig.