5 nemme måder at tabe dig på uden at gøre en indsats

Mad smager bare godt, og det er hyggeligere at se serier på sofaen end at løbe rundt i nabolaget og svede. Der er mange fælder i hverdagen, som gør det virkelig svært at smide de overflødige kilo. Men det behøver faktisk ikke at være så svært.

Du kan sagtens flade ud og spise lækre ting, mens du taber dig. Så længe du bare lige laver et par andre småjusteringer, så der er balance i sagerne.

Hvis du følger de fem råd herunder, vil du både smide de genstridige kilo og øge din sundhed og glæde generelt, skriver someecards.com.

1) Drik mere vand
Du har fået det at vide masser af gange, men du får alligevel ikke drukket nok. Vand kan hjælpe med at kontrollere din følelse af at være sulten, så du ikke overspiser eller snacker unødigt. Dertil er det vigtigt for kroppen at være hydreret og kan mærkes på dit energiniveau. Drik et stort glas vand inden frokosten og aftensmaden ,for at undgå overspisning, og køb en stor vandflaske og hav den på dig i løbet af dagen, så du husker at drikke nok. Kaffe tæller ikke.

2) Sov mere
Et dårligt søvnmønster kan være med til at sænke din forbrænding og gøre dig usund og i dårligt humør. For lidt søvn kan sågar medvirke til, at du træffer usunde valg, når det gælder mad. Det er guld værd for din krop, hvis du går i seng og står op på nogenlunde samme tid hver dag. Også i weekenderne. Sørg for, at dit soveværelse er mørkt og køligt - og drop mobilen lige inden sengetid. Den holder dig vågen længere.

3) Bevæg dig i 30 minutter
En halv times motion om dagen behøver ikke betyde, du skal boksetræne eller dyrke hård motion, som du hurtigt mister interessen og motivationen for. Find på en aktivitet, du kan overskue. En god gåtur eller en tur i svømmehallen kan også gøre det. Prøv samtidig at bevæge dig mere generelt -  dyrk mere sex, tag trappen og stå op foran computeren. 

4) Spis tre måltider
Du kommer ingen steder med dit vægttab i det lange løb ved at springe måltider over eller gå på hurtige sultekure, hvor du sulter det meste af dagen. Det er skidt for dit helbred, og du tager det hele på igen og mere til. Spis i stedet tre solide måltider om dagen, som er sunde og mættende. Alt andet er uholdbart og gør dig i dårligt humør.

5) Drop de usunde snacks
Du indtager flere kalorier, end du er klar over, når du forsøger at stille den hurtige sult mellem dine måltider. Hold dig til de store måltider og nap en let snack (for eksempel et stykke frugt), hvis du er meget sulten et par timer inden aftensmanden. 

 

Dagens Gossip