5 ting din mand din mand sukker efter i sengen - men ikke tør spørge om

Foto: Shutterstock.com

Han vil aldrig indrømme det overfor dig. Men hvis du rigtig vil forkæle din mand i sengen, så skal du blot veksle mellem disse 5 stensikre hits på lagenet.

Mænd kan være nogle frygtelig vattede skabninger, når det kommer til nogle helt specifikke situationer. 

Enhver kvinde kan nikke genkendende til manden, der ligger syg med influenza under dynen, og nærmest dør, hvis ikke der venter te med honning, varm suppe og nus i håret.

Læs også

Ung pige rystet over indpakningen: Kan du se, hvad hun har købt?

Men der er også en anden situation, hvor mænd ikke er så gode til at sige hvad de vil have, og det handler også om sengen, og når trusserne rammer gulvet, bliver mændene mundlamme.  

Heldigvis behøver din mand ikke at bede om sine forbudte lyster, for med disse fem stensikre hits, kommer han aldrig til i soveværelset igen.

 

1. Flere blæs i trompeten 
Ja, det er en gammel kending, men det er også noget af forspillet, der hurtigt bliver ‘glemt’, når først madpakkerne skal smøres, bilen skal til syn eller svigerfamilien kommer til fødselsdag. 

 

Men faktisk behøver du ikke at 'sutte den af' i flere timer for at pirre manden. Små kys eller blot en lille smule oral opmærksomhed kan give en meget mere hengiven og glad mand, og det kan også mærkes, når der igen skal smøres madpakker. 

2. Et frækt show
Sex skal jo ikke overstås, og derfor er det vigtigt, at manden pirres. Han bliver kun frækkere, mere modig og en hele del ‘større’ af at få sin yndlingsfantasi opfyldt. 

Hvad enten han drømmer om din sygeplejerske uniform, en scene fra Game of Thrones eller blot en lille dans, hvor du kun er iført cowboyhat og Eva kostume, så er det ‘noget nyt’, der får hans blod til at koge over, imens øjnene sidder som på stilke. 

3. Bestem lidt mere!
I forlængelse af det lille show, så kan det være en gavnlig øvelse, at lave om på rollerne og selv styre, hvem der har ‘bukserne på’, når det kommer til lagengymnastikken. 

Vær bestemt og sig, at han skal tage dig ude i bryggerset eller sæt en pornofilm på og læg og kæl for dig selv, og sig at han bare skal kigge på over fra den anden side af rummet. 

Den form for drilleri vil han slet ikke kunne tåle, og når du først prikker til dragen, så går han grassat, når du endelig giver ham lov til at slå sig løs.

4. Vis at du holder af ham og hans selskab
Nogle er gode til ros, imens andre viser det via gaver, kys eller nærvær. Men for det meste kan en stresset mand bare have brug for at være sammen og lade nogle af bekymringer slippe sammen. 

Hvis I begge måske er mere praktiske end romantiske, så tving jer selv til at prøve noget nyt af sammen. Det behøver ikke at være seksuelt, men kan være udfordrende, sjovt, spændende eller noget helt tredje. 

Hvis I begge er megakildne, så stik tæerne i en Feed-a-fish bassin sammen, hvis I aldrig har set teater, så gå i operaen eller tag ud og bowle, kun jer to. 

Giv jer selv noget at dele, og så bliver det også sjovere at sove tæt hver aften - uanset om trusserne bliver på eller ej. 

5. Sig hvad du vil have og kræv det af ham 
På trods af alle de gode kneb, så kan nogle mænd stadigvæk ikke åbne op, og sige hvad de virkelig gerne vil have. 

De er måske generte af natur, bange for at såre dig eller bare ikke vant til at være åbne om deres følelser og fantasier. 

Så sig hvad du gerne vil have, og få ham til gøre det samme. Men husk at kigge indad. Hvis du gerne ville ham til at være frækkere og modigere på lagenet, skal du også selv gøre noget, og det behøver ikke være nogle store forandringer. Men viser du ham en ny side af dig selv, så er chancen også større for at han kan overraske dig en dag.

Læs også

Vred mor deler foto af fremmede mænd i toget: ‘Jeg håber, jeres koner ser det her’