6 tegn på hun godt kan lide dig

Foto: Shutterstock

Vil du gerne vide, om den kvinde, du har et godt øje til, også kan lide dig? Der er selvfølgelig en let måde at finde ud af, hvad hun tænker – du kan spørge hende.

Men hvis du hellere vil nærme dig hende, når du har fået en fornemmelse af, at hun kan lide dig, kan du kigge efter de følgende seks tegn.

1. Ændret adfærd, når du er i nærheden

Du skal ikke udspionere hende, for hvis du bliver fanget i at spionere, vil du ødelægge dine chancer hos hende. Men prøv, om du kan komme til at observere hende, når hun tror, at du ikke er i nærheden. Sammenlign hendes adfærd med den måde, hun opfører sig på, når du ER i nærheden. Hvis der sker en forandring, når du er i nærheden, ved du, at hun føler anderledes for dig end for sine venner og bekendte. Det er sandsynligvis det mest betydningsfulde tegn, hun kan give dig.

Hvis hun for eksempel opfører sig fjollet, når hun er sammen med sine venner, kolleger eller endda fremmede, men er stiv som en pind, når du er i nærheden, prøver hun at være en anden, når du er der, og det viser, at hun har særlige følelser for dig. Hvis hun ikke ser ondt på dig, er det sandsynligvis et tegn på, at hun kan lide dig.

 2. Ændret kropssprog, når du er i nærheden

Det er grundlæggende samme sag som ovenfor, men hun behøver ikke at have en helt anderledes opførsel, når du er i nærheden. Du skal lægge mærke til, om hun er mere kluntet, mindre naturlig og mere forlegen end normalt, når du er i nærheden.

Grundlæggende skal du se efter kropssprog i spektrets yderpunkter. I din nærhed sidder hun måske for stift eller for afslappet. Hun går måske meget langsomt eller hurtigt. Måske gør hun for mange håndbevægelser, eller måske holder hun sine håndflader lukkede. Pointen er, at hun er nervøs, når du er i nærheden, og det gør hendes kropssprog mere unaturligt.

3. Hun retter på sit hår, tøj, hat – alt!

Hvis hun konstant retter på sit hår eller tøj, når du er i nærheden, kan du være sikker på, at hun har fokus på sit udseende, og det fokus kommer normalt af, at man tænker over, hvad andre synes. Når hun er sammen med venner eller fremmede, retter hun ikke på sit hår eller tøj, så tit som når hun er sammen med en fyr, hun godt kan lide!

Hold øje med det – det er et sikkert tegn på, at hun godt kan lide dig.

4. Du ser mere til hende end før

Det er ligegyldigt, om du arbejder sammen med hende, går i skole med hende eller hænger ud med fælles venner – du ser mere til hende, hvis hun kan lide dig. Det sørger hun for!

Da jeg blev interesseret i min nuværende mand, ville jeg time min frokost, så den faldt sammen med hans pause, bare for at jeg kunne være i hans synsfelt. Jeg sørgede også for at gå forbi, der hvor jeg vidste, at han var i gang med sit arbejde, selvom jeg ikke havde nogen grund til at opholde mig der. Og jeg prøvede at arrangere flere sammenkomster med vores fælles venner. Jeg var en kvinde, der prøvede at få hans opmærksomhed, og det virkede.

5. Hun slikker sine læber eller lægger hovedet på skrå

Der er nogle kropssignaler, som en kvinde vil afgive, hvis hun kan lide dig, men disse to er de mest populære signaler.

Hvis hun foretager sig noget med sine læber, er det et forsøg på at få dig til at bemærke hendes læber, som er et feminint kropselement, der tiltrækker mænd. Hun vil derfor bide, slikke eller berøre sine læber, når du taler til hende eller ser på hende.

Kvinder lægger instinktivt hovedet på skrå, når de kan lide en fyr. Det er en måde at vise sårbarhed, der er en meget tiltrækkende egenskab hos kvinder, som mænd reagerer instinktivt på.

6. Hun smiler ofte til dig

Hvis hun altid smiler til dig, når du ser på hende, er det et afgørende tegn på, at hun kan lide dig. Hun vil gerne have, at du har det godt og føler dig veltilpas sammen med hende. Et smil er den bedste måde at vise det.

Det er også tegn til, at du kan nærme dig hende. Hun fortæller dig, at hun har set dig og kan lide dig, og at det er okay at komme og tale med hende. Der er mange kvinder, der ikke vil lade dig vide, at de har bemærket dig, hvis de er bange for at blive afvist eller ikke er sikre på, at de virkelig kan lide dig. Et direkte smil kan sige det hele!