Apple holder kursen med de seneste års iPhone-generationer

Det hører sjældenheder til, hvis du ikke har hørt om den populære iPhone før, og sådan er det for hele verdens befolkning. Siden Apple lancerede den første iPhone tilbage i 2007, er det gået stærkt.

Sponsoreret indhold

I dag er vi nået til den 12. generation, og det er udelukkende, når vi ser på de faste modeller. Derudover har der været tilføjelser som den nye iPhone SE og optimerede modeller. 

Særligt i de seneste år er der sket meget hos tech-giganten. De har vinket farvel til ikoniske kendetegn på deres iPhones og i stedet leveret helt nye standarder til verdens befolkning. Men hvad er det helt præcis, der er sket med iPhone X og iPhone 11? Det kan du læse meget mere om her. 

En iPhone, der kan det hele

Selvom eksperter hvert år fortæller, at den nye iPhone generation kan det hele, er de gået skridtet videre i 2017. Her lancerede Apple den nye iPhone X. Årtiet blev også indtaget med stil, hvor Apple lancerede et helt nyt design og koncept, der ikke var set før. 

I årene forinden havde den klassiske iPhone gennemgået forvandlinger hvert eneste år. Men hver generation bestod af den populære hjem-knap, der gav dig adgang til det hele. Derfor skabte iPhone X også store debatter verden over, idet den nye iPhone manglede sin hjemknap. Dette var dog en bevidst mangelvare, for i stedet var det hele integreret i skærmen. 

Det samme design gjorde sig gældende for iPhone 11 og iPhone 11 Pro. Alle tre modeller kan låses op med ansigtsgodkendelse, der erstatter fingeraftrykslæseren fra hjemknappen. Og selvom det var et omdiskuteret emne, var dette samtidig også med til at gøre de nye iPhone-generationer langt mere sikre. 

Et kamera for sig

Helt særligt for iPhone X og iPhone 11 Pro er, at der ikke længere blot er ét enkelt kamera bagpå. Selvom Apple i mange år har været nogle af de førende giganter inden for kameraproduktion i telefoner, sprang de med lanceringen af iPhone X et niveau højere op. Modellen kom med to kameraer, og iPhone 11 Pro kunne imponere endnu mere med hele tre forskellige.

Dermed kan de nyeste iPhone-modeller i dag understøtte enhver oplevelse med et billede og samtidig tilfredsstille brugernes ønske om at have alt lige ved hånden. 

Til september venter der så endnu en generation, nemlig den 12. af slagsen. Her kan vi kun spå om, hvad vi har i vente, men måske vi kan se frem til hele fire forskellige kameraer i denne model. 

Et sikkert køb for alle

Hvis du er på udkig efter en ny iPhone, er der ingen tvivl om, at de nyeste generationer er det bedste køb for dig. Her får du optimerede teknologier, et ultra moderne design og et styresystem, der kan følge med teknologiens udvikling. Derfor kan du også trygt bestille en ny iPhone uden at skulle frygte for ikke at være fuldt opdateret, når den nye generation bliver lanceret på markedet.

 

Dagens Gossip