328 uger siden

|

01/02/2018
Alt om børn
Børn i alle aldre - Foto: Shutterstock
På Dagens.dk skriver vi mange artikler om børn og børnefamilier, da dette emne er aktuelt for adskillige danskere. Her kan du finde en række emner, som alle handler om børn.

Dagens topnyheder

Hvor meget får man i børnepenge? Hvilke pigenavne er de mest populære? Og er mit barn midt i et såkaldt tigerspring?

Spørgsmålene for en børnefamilie er ofte mange og kan nemt hobe sig op. Af samme grund har vi på Dagens.dk samlet en række af de artikler, vi tidligere har skrevet om de emner, der oftest optager børnefamiler.

Her finder du både emner som børnenavne, børns udvikling eller praktiske informationer til forældre.

Nyttig viden om børn

Børnebidrag - Her kan du læse om børnebidrag og hvor meget kan man få udbetalt. Se også forhøjet børnebidrag satser og regler for 2018.

Børnepenge - Hvornår er man berettiget til børnepenge? Og hvor meget kan man få udbetalt? Der er forskellige regler på området, og her kan du læse om beløb, krav og retningslinjer.

Børnesange - Herlige sange til de små rollinger. Dagens.dk har samlet teksterne på de mest populære danske børnesange til underholding og inden sengetid.

Børnetilskud - Her kan du læse om udbetaling af ekstra børnetilskud satser, hvis du er enlig forsøger, under uddannelse eller børn, der har mistet begge forældre.

Børneydelse - Hvornår er man berettiget til i børneydelse og hvor meget kan man få udbetalt? Se børneydelse satser og regler for 2018 her.

Drengenavne - Danske drengenavne har ikke overraskende ændret sig over tid, men flere gamle danske navne er stadig blandt de mest populære drengenavne.

Hvornår får børn tænder? - Et spørgsmål som alle småbørnsforældre stiller sig selv, når den lilles tandkød begynder at blive hvidt, når gummerne er hårde og deres baby savler og bider i alt, hvad den kommer i nærheden af. Så hvornår får børn tænder? Få svaret her.

Nordiske navne - Gamle nordiske navne har i flere år været utrolig populære blandt danske forældre. Navne som Saga, Anker, Nohr og Astrid hitter derfor på lister over modenavne, mens andre forældre vælger mere særprægede fornavne med udgangspunkt i vores nordiske rødder.

Pas til børn - Her kan du ansøge om nyt pas til børn og læse seneste regler. Fornyelse af pas skal ske i god tid inden du rejser til udlandet.

Pigenavne - Populære pigenavne følger ofte den trend, der er oppe i tiden. Mens nogle navne kommer og går, er der dog andre, der nærmest aldrig går af mode.

Skostørrelser - Her finder du vores udvidet størrelsesguide for børnesko og babysko fra 0 til 12 år. Skostørrelser til børn kan variere en del fra mærke til mærke og det er vigtigt, at de ikke er for store.

Tigerspring - Begrebet Tigerspring forsøger at definere de udviklingsspring, som et lille barn gennemgår i løbet at det første år af barnets liv - og lidt til. Læs om alle springene her.

Vikingenavne - Der findes et væld af vikingenavne og mange af de navne vi giver vores børn i dag stammer fra vikingetiden. Her finder de mest populære nordiske navne fra vikingetiden.