Derfor skal du bruge bet builder

Hvis du har prøvet at bette før, har du sikkert savnet en eller anden form for funktion, hvor du inden en eventuel fodboldkamp kunne sammensætte dit eget bet på et sport betting site.

Det er nu muligt med en såkaldt bet builder funktion. Du kan sammensætte dit perfekte bet

Hvad er bet builder?

Bet builder er en automatiseret version af almindelig betting. Du slipper derfor for at skulle kontakte en bookmaker, når du skal sammensætte dine bets, og du sparer derved en masse tid. Selvom bet builder-teknologien først kom frem i 2018, har det allerede vist sig at være utroligt populært, især i forbindelse med betting på fodbold. 

Fordele ved en bet builder

Hvor man før i tiden ikke havde muligheden for at bette på samtlige udfald i den samme kamp, kan man i dag med bet builder kombinere sine odds via en akkumulator på en måde, hvor der tages højde for direkte indvirkning mellem odds’ene. Du får derved også en fair pris. 

Som nævnt kan man ved at benytte sig af bet builder fuldstændig springe over brugen af en mellemmand. Der er altså ingen grund til at bruge unødvendig tid på at kontakte en bookmaker for at sammensætte dine bets. 

Hvordan fungerer bet builder?

Det første, du skal gøre for at bruge bet builder, er at gå ind på dit foretrukne betting site. Herefter skal du udvælge dit spil og så bygge dit bet. Der er et væld af muligheder for, hvad du kan bette på. Det kunne for eksempel være, hvilket hold der vinder kampen, eller hvem der scorede flest mål i første halvleg. Andre muligheder kunne være begge holds resultat, eller hvor mange gule kort, der trækkes. 

Du skal nu analysere din odds, som vil blive kalkuleret med det samme. Her er det vigtigt, at du sørger for, at dine odds lever op til dine betting mål. Hvis dette er tilfældet, kan du skrive din indsats ind og derved placere dit bet. 

Brug bet builder til at sammensætte det perfekte bet

Der fås, som det fremgår af ovenstående, altså en væsentlig kontrol over sine bets. Fordi bet builders desuden er utroligt brugervenlige maskiner, kan du derfor også let sammensætte den perfekte vinderkombination. Det er derfor så let som ingenting at kombinere forskellige markeder, hvilket giver dig muligheden for at vinde mange penge uden at satse særligt meget. Det er dog vigtigt, at du altid er opmærksom på ikke at spille for penge, du ikke kan undvære. 

 

 

Dagens Gossip