Gavetips til den der har alt!

Du ved, når du for ca. syvende gang spørger, ”hvad ønsker du dig i fødselsdagsgave” - og får et diffust ”ingenting” eller et svævende ”det ved jeg ikke rigtig...” til svar?

Og du alligevel bruger en masse tid på at panikindkøbe noget, som i det mindste udstråler en gennemtænkt og dejlig gave? Hold op med at springe rundt i vild panik - vi har fundet en sej gavegenerator hos CoolStuff!

Fortæl gavegeneratoren hvad personen, du skal købe en gave til, er interesseret i og ca. hvad gaven må koste. Og vips, så får du tip om en hel masse smarte, sjove og anderledes gaver!

Noget til kammeraten, som ikke ønsker sig noget, men elsker at lave mad? Få tip om noget, der er anderledes til køkkenet - en sous vide-maskine eller måske en sjov grydeske? En gave til svigerfar, søsteren eller den bedste ven? For at fejre fødselsdag, eksamen eller venskab? Bare rolig - gavegeneratoren fungerer både til børn og voksne og har garanteret styr på situationen! 

Og når den klassiske julegavepanik kommer snigende? Så kigger du bare på CoolStuffs sjove julegavetip, så er panikken som blæst væk! Her finder du unikke og seje gaver, som vil gøre modtageren lykkelig (og julemanden grøn af misundelse)! Flotte og lidt nørdede lamper, festlige spil eller seje VR-briller?  Uanset om du skal købe en julegave til den romantiske globetrotter eller den indretningsinteresserede ven, som elsker Yoda, så finder du det her.

Du kan jo selv høre det – der findes masser af cool og sjove gave at give væk på trods af, at modtageren ser ud til at have alt og ikke ønsker sig noget! 

 

Dagens Gossip