Han sætter en blyant ind i fjernbetjeningen: Hvad der så sker, vil få dig til at måbe

Skrevet af Henrik R

4 uger siden

|

21/04/2024
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Har du nogensinde prøvet at stikke en blyant ind i din fjernbetjening? Det lyder måske mærkeligt, men der er en god grund til at gøre det.

Dagens topnyheder

Dette trick er simpelt, men genialt, og kan være en livredder, hvis du pludselig løber tør for batterier.

For at udføre dette trick skal du først spidse blyanten i begge ender, så den passer ind i batterirummet på din fjernbetjening. Herefter indsætter du et batteri i den ene side af batterirummet, og på den anden side sætter du blyanten. Blyanten skal nu røre ved den tilsvarende kontakt i begge ender.

Nu kan du bruge fjernbetjeningen, selvom du kun har et batteri i batterirummet. Det er dog vigtigt at bemærke, at dette kun er en midlertidig løsning. Du bør ikke bruge fjernbetjeningen permanent på denne måde med blyanten.

Dette trick er ikke kun smart, men også en sjov måde at demonstrere, hvordan strøm kan ledes gennem forskellige materialer. Blyanten fungerer som en leder, der tillader strømmen at passere fra batteriet til fjernbetjeningens kredsløb, selvom der mangler et batteri.

Så næste gang du løber tør for batterier til din fjernbetjening, kan du bare finde en blyant og fortsætte med at zappe. Husk dog altid at erstatte det manglende batteri, så snart du har mulighed for det.