Hun har altid en vandpistol på badeværelset - det sparer hende for tusinder af kroner

Foto: Privat

En 36-årig kvinde fortæller, hvordan hun sparer mange penge ved at have en vandpistol liggende på badeværelset.

En 36-årig britisk kvinde, Zoe Morrison, er nomineret til at være en ”super-sparer”, efter at hun beviseligt har sparet sin familie for over 100.000 danske kroner årligt.

Pengene har hun hentet ind ved at skrue på forbruget af tandpasta, shampoo, toiletpapir og andre "unødvendige luksusting". Det skriver Mirror.

Læs også

Vild afsløring: Chok-priser i Rema 1000

I stedet for at bruge tusindvis af kroner på eksempelvis toiletpapir, bruger hun en vandpistol til at spule sig med, og hun vurderer tilmed, at hun er ”renere end nogensinde før”.

Da Zoe fødte sit andet barn, besluttede hun sig for at prøve at blive hjemmegående husmor, og det lykkedes ved hjælp af en række simple sparetricks, som hun nu deler ud af på sin blog ” Eco Thrifty Living”.

Det er blevet en fast del af hendes liv at forsøge at spare på både penge og skrald,og samtidigt leve så økologisk og bæredygtigt som muligt.

Blandt andet skiftes hun og nogle venner til at handle stort ind af æg på en lokal gård, og så laver hun sin egen te ud af urter og er stoppet med at købe tandpasta og shampoo til fordel for hjemmelavede produkter.

Alt i alt sparer hun altså det, der svarer til 100.000 danske kroner hvert år, og hun er dermed også nomineret til en lokal pris som “super-sparer”.

Læs også

Danske supermarkeder i 'smørkrig'- Så billig er en pakke Lurpak

 

 

 

 

Dagens Gossip