Kvinde bader kun hver 10. dag og påstår, at hun ikke lugter: I bør gøre det samme

Foto: TikTok / Unilad

En kvinde har sat sig for at sprede budskabet om, at man langt fra behøves at gå i bad hver eneste dag.

I takt med at Jordens ressourcer langsomt slipper op, og at der kommer mere og mere fokus på miljøet, er flere mennesker begyndt at ændre adfærd og vaner i deres hverdag for at skåne miljøet. 

Det kan for eksempel være ved at huske at slukke lyset eller tage kortere bade, og selvom sidstnævnte er en god ide, så er det ifølge TikTok'eren Aydan Jane (@aydan_jane) langt fra nok.

Læs også

Sharon Stone gør folk vilde: Smider toppen

Det skriver Unilad

Den unge TikTok'er mener nemlig, at det er meget bedre helt at lade være med at bade, og ifølge hende er det således slet ikke et problem kun at bade hver 10. dag, hvilket hun selv gør.

Foto: TikTok

Man kunne måske fristes til at tro, at det ville resultere i, at man kommer til at lugte og blive uhygiejnisk, men ifølge Jane er det langt fra tilfældet.

Foto: TikTok

"Jeg er et levende bevis på, at du ikke behøves at bade ofte for at se godt ud og have det godt," lyder det således fra den 23-årige klimaaktivist, som desuden gennem flere videoer holder fast i, at det ikke påvirker hverken hendes hygiejne eller lugt. 

"Jeg vil argumentere for, at det er bedre for miljøet, hvis vi går mindre i bad, fordi vand er en dyrebar ressource," har hun forklaret om sin årsag til ikke at gå i bad.

Artiklen fortsætter under videoen...

Hun har desuden forklaret, at hendes bad-interval ikke ændrer sig uanset hvad. 

Til spørgsmålet om, hvorvidt hun heller ikke bader, når hun har menstruation, har hun således svaret: "Din menstruation gør dig ikke beskidt. Menstruation er ikke beskidt. Også vigtigt at bemærke er, at vaginaen gør sig selv ren, så du behøves ikke gøre den ren [...]."

Læs også

Kunder forargede over prisen på ny Toblerone

 

 

 

Dagens Gossip