Læge advarer: Lad være med at putte chokolade i din vagina

Der er mange ting, man ikke bør putter op i sin vagina. Chokolade er en af de ting, som folk nok vil tænke er harmløse, men det er det faktisk ikke.

Der er mange ting man kan gøre, hvis man gerne vil spice sit sexliv lidt op. Nogle mennesker tyer til madvare, hvor de sensuelt vil slikke det af den anden persons krop, men de skal man faktisk være lidt varsom med.

En læge advarer nemlig i disse dage mod, at man ikke skal stoppe hvad som helst op i sin vagina, selvom det kan forsøge den seksuelle oplevelse.

Læs også

Læger advarer kvinder mod trend: Stop med at rense jeres tissekoner med agurk

Doktor Mary Lowth forstår udmærket, at man kan være fristet til at tilføje diverse madvarer til sit sexliv, fordi det giver god mening, men der vil altid være en risiko.

“Ideen om sex og mad sammen, er faktisk ikke så mærkelig, når du tænker over det. Begge involvere fysisk nydelse, begge er bedst, når man er afslappet, begge dele er - forhåbentligt - en lækkerbisken og begge dele er noget, man kan nyde sammen - typisk i et forhold,” fortæller hun ifølge The Mirror, inden hun uddyber, hvorfor det kan være farligt.

“Selv hvis du putter det mest sterile stykke chokolade i en steril vagina med de mest sterile fingre, og har steril oralsex, så vil bakterierne stadig finde chokoladen og begynde at vokse i den,” 

“Og da intet af det førnævnte er sterilt, så kan du bare begynde at forestille dig (Hvor mange bakterier, der vil være. red.) Så ingen jordbærd, ingen chokolade og især ingen jordbær overtrukket med chokolade. Det er bare ikke det værd,” slutter hun.

Læs også

Gynækolog advarer: Lad være med at putte hvidløg i din vagina

Læger advarer mod at dampe vagina

På det seneste har mange læger været ude at advare mod at putte forskellige ting op i sit underliv. Det har været alt fra agurker, hvidløg og nu chokolade, men også metoder, som man ikke bør rense sin vagina på.

Den populære skuespiller, Gwyneth Paltrow, der især er kendt for sin rolle som Pepper Potts i Iron Man og Avengers-filmene, har via sin livsstilshjemmeside opfordret til, at kvinder damper deres vagina.

De skulle således koge vand, og tilføjer diverse urter til vandet, og derefter sætte sig overskrævs og lade deres vagina dampe. Dampene skulle efter sigende rense ud og være godt for livmoderen.

Sandheden er dog en helt andet, og faktisk kan det være farligt. For nyligt var en kvinde ude at fortælle, at hun havde fået andengradsforbrændinger ved at dampe sine vagina, og det fik en læge til at advare mod netop denne form for alternative behandling.

Hun fortalte blandt andet, at kroppens temperatur er det helt perfekte miljø for kvinders vagina, og hvis man får temperaturen til at stige, så kan det både medføre, at der kommer flere bakterier, at der kan komme svampeinfektion, og at underlivet vil tørre ud, hvilket øger sandsynligheden for sår og skrammer.

Læs også

Kvinde: Gwyneth Paltrow forbrændte min skede - Det må du aldrig gøre med din vagina

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip