Mor deler simpelt trick: Sådan fik jeg en opsparing på 45.000 kroner på kun ét år

Foto: Shutterstock

I disse tider kunne de fleste godt bruge lidt flere penge på opsparingen, og det kan man forholdsvis nemt få, hvis man følger et trick, som en helt almindelig mor har delt.

En opsparing på mere end 40.000 kroner på kun ét år; lyder det ikke skønt? 

Det er noget, som mange drømmer om, og især i disse tider med voldsomt høje priser på mange ting er det noget, som mange desværre må kigge langt efter.

Læs også

Cirkusløve låst inde i 20 lange år - se hans reaktion, da han bliver sat fri

En britisk mor har dog delt et trick, som gør det forholdsvis nemt at få en solid opsparing på relativ kort tid. 

Faktisk har hun selv ifølge Ladbible formået at gå fra nul til £5.050 (44.500 kroner) på sin opsparing på kun ét år, og du kan gøre det samme, hvis du følger morens trick. 

Du tænker måske, at det kræver meget tid og arbejde, men det er slet ikke tilfældet. Tricket er nemlig meget simpelt og ikke særlig tidskrævende. 

Helt konkret går det ud på, at du køber 100 kuverter og nummerer dem fra 1-100. 

Foto: Facebook / Privat

Herefter ligger du dem i for eksempel en kasse, og så trækker du én tilfældig kuvert op af kassen to gange om ugen. 

Moren, som har delt tricket, gjorde så det, at hun lagde et antal britiske pund svarende til tallet på kuverten ned i kuverten, og efter 50 uger (mindre end ét år) havde hun således sparet £5.050 (44.500 kroner sammen). 

Du kan naturligvis gøre det med danske kroner og for eksempel lægge 10 kroner i kuverten med 1-tallet, 50 kroner i kuverten med 5-tallet, 270 kroner i kuverten med 27-tallet og så videre. 

Efter 50 uger, når du har lagt penge i alle kuverterne, vil du på den måde have en opsparing på 50.500 kroner. 

Dette kræver selvfølgelig, at du har luft i økonomien til at lægge alt mellem 30 kroner og 1990 kroner til side hver uge, men hvis det ikke er tilfældet, kan du stadig bruge samme fremgangsmåde, men med mindre beløb eller færre antal kuverter om ugen. 

På denne måde kommer man nemlig automatisk til at lægge penge til side i stedet for at 'klatte' dem væk på ligegyldige ting. 

Læs også

Mor sætter en indkøbsliste på køleskabet: Det hendes lille søn gjorde, fik hende til at græde

 

.

Dagens Gossip