Nina deler smart trick: På fem minutter er dit halloween-græskar klar

Foto: Facebook.com

En mor har på Facebook delt en hurtig og nem måde at gøre et græskar klar til halloween.

I den kommende weekend er det Halloween. Traditionen har i den grad ramt danskerne, og rigtig mange har i disse dage udskårne græskar stående foran døren. Det kan nærmest ligne små kunstværker, når der bliver sat lys i de udskårne grøntsager, og de står og pynter.

Men der er én ting, der godt kan være en træls omgang, når der skal laves halloween-græskar. Det er når indmaden skal tages ud. Det kan godt være en grisset affære, men heldigvis har en mor ved navnet Nina delt et trick på Facebook, som kommer rigtig mange til gode, skriver The Mirror. 

Det er et nemt trick

Nina Rutherford fra byen Falkirk i Skotland har afsløret tricket på Facebook. Det er meget simpelt, og alt du behøver er en elektrisk håndmixer, en ske og selvfølgelig et græskar.

Nina Rutherford fra byen Falkirk i Skotland har på Facebook afsløret tricket

Den 34-årige kvinde har delt en række billeder, hvor hun viser, hvordan det skal gøres. Hun starter med at skære toppen af, og herefter begynder hun at piske rundt langs kanterne inde i selve græskarret. Så løsnes alt indmaden, og bagefter bruger hun en stor ske til at få det hele op. 

Så er græskarret klar til at blive skåret i, så det kan skabe den hele rigtig halloween-stemning. I opslaget skriver Nina:

Nina starter med at skære toppen af, og herefter begynder hun at piske rundt langs kanterne inde i selve græskarret. Foto: Facebook.com.

 

Alt indmaden tages ud, og så er græskarret klar til at blive skåret ud til halloween. Foto: Facebook.com.

“Jeg føler, at jeg bliver nødt til at dele dette halloween-trick med jer. Når du har skåret toppen, så skal du bruge en håndmixer til at få fyldet til at løsne fra kanterne. Til sidst bruger du en ske til at få skrabet det hele ud. Det tager kun fem minutter,” lover den kreative mor. 

Så er græskarret klar, så det kan skabe den hele rigtig halloween-stemning. Foto: Facebook.com

 

 

 

Dagens Gossip