Ny fræk numse-trend: Der skal være udsigt til bar røv i dine nye jeans

Foto: Instagram

Hvis du synes at de almindelige cowboybukser er kedelige og trænger til et friskt pust, så er den seneste mode lige noget for dig.

For mange er det dagligdagens faste bestanddel i garderoben et par trofaste jeans.

I enten mørkeblå, sorte eller grå kan et par velsiddende jeans være præcis det, der skal til, hvad enten man skal føre sig frem på restaurant i byen eller på arbejde. 

Men hvis man er blevet træt af den samme, slidte model af Levis, G-Star eller lignende, så kan man jo passende kigge på moden, der byder på bar røv i dine kommende jeans, skriver Metro.

Læs også

Liderlig tyveknægt brød ind i sjællandsk swingerklub: Stak af med dildoer, frækt udklædning og en gynækologstol

Tøjfirmaet Vetements er nemlig gået sammen med Levis om at lave jeans, hvor der er god udsigt til dine bare baller i form af en stor lynlås, der kan lynes op efter behov og lyst. 

 

Dermed er der god luft til udstødningsrøret eller hvis man er træt af, at kæresten ikke har lagt mærke til at man har kæmpet i fitnesscentret for at få stramme røvballer, så kan man bogstavelig talt vise det hele frem. 

På den anden side bliver det velkendte spørgsmål, ‘ser min røv stor ud i de her bukser?’ lige pludselig meget eksplosivt, og kræver nye diplomatiske færdigheder for det mandlige køn. 

Læs også

Disse madvarer skal du spise for at få bedre orgasmer

På Twitter har mange også grint af de nye cowboybukser, men vil man i rette alvor erhverve sig et par, så har man ikke meget at grine af.

Et par koster nemlig den nette sum af 13.100 danske kroner, og så er det nok billigere for mange at fatte en saks og selv klippe et hul til udstødningsrøret i de gamle jeans. 

Hul i bukserne eller ej, så fortjener alle nogle gode sexstillinger, selv hvis man lidt ekstra kilo på benene. Her er 5 stillinger, der er ekstra gode til tykke kærestepar. 

 

Dagens Gossip