Ny opfindelse: Nu kan du permanent fjerne hår hjemmefra

PA

364 uger siden

|

18/07/2017
Den internationalt anerkendte producent Home Skinovations har formået at tage et stort skridt i kampen for at opnå permanent hårfjerning som sikkert kan bruges hjemmefra.

Dagens topnyheder

Teknologien IPL (Intense Pulsed Light) har i mange år været brugt som en effektiv teknologi til at foretage permanente hårfjerninger på klinikker. Det er også denne teknologi som bedre er kendt som Laserhårfjerning når man tager på en klinik og får det gjort.

Problemet med denne teknik er dog at det kan være farligt at bruge hvis man ikke har fået den fornødne træning i at bruge de store (og ofte dyre) maskiner som findes på klinikkerne rundt omkring i Danmark.

HPL = IPL hjemmefra

Home Skinovations, eller mere præcist deres salgsmærke Silk’n, har nu formået at opfinde en ny teknik ved navn HPL (Home Pulsed Light), som i teorien blot er en krympet version af IPL maskinerne, som gør dem små nok til at enhver kan bruge dem. Det betyder at vi nu endelig kan få noget der minder om IPL teknologi i vores hjem.

Teknologien kan give resultater der er næsten lige så gode som de IPL behandlinger man får på klinikkerne. Den eneste forskel der er på de to behandlingsmetoder, er at HPL teknologien er en lille smule svagere for at sikre at normale private personer ikke kommer til at skade dem selv.

Det at den er en smule svagere betyder så også at tiden det tager for at opnå helt permanent hårfjerning er lidt længere. En normal IPL behandling er nødvendig 3-4 gange for at man kan sikre sig at sine hår ikke længere vil vokse ud.

Med et HPL apparat er der dog behov for 6-7 behandlinger, men i det lange løb er det meget billigere og nemmere at investere i en HPL hårfjerner, frem for at betale for dyre klinikbehandlinger.

Fordele ved Home Pulsed Light

Billigere

Selvom det ved første øjekast godt kan virke som en stor investering at skulle betale 1.000+ kr. for et HPL apparat, er det på den lange bane meget billigere end IPL behandlinger. En normal klinikbehandling kan nemt koste mere end 5-600 kr., så allerede efter den 2. behandling med HPL apparatet vil du have tjent penge på at have valgt HPL frem for IPL.

Langtidssikkert

Både IPL og HPL har desværre en risiko for at give tilbagefald og hårene kan begynde at vokse ud igen flere måneder efter de behandlingen anbefalede behandlinger. Fordelen ved HPL er at du så allerede vil have apparatet ved hånden og ikke behøver skulle betale i dyre domme for at komme på en klinik igen.

Silk’n produkterne kan i Danmark købes hos leluna.dk ved at klikke her.