Overhørte kommentar fra bruden: Så valgte brudepige at springe fra lige inden bryllup

Foto: Shutterstock.

Forud for den store dag boede brudepigen sammen med den kommende brud på hotel. Her overhørte hun en samtale, der fik hende til at springe fra i sidste øjeblik.

“Er det mig, der er en idiot?”

Sådan starter en anonym kvinde et opslag på mediet Reddit. Her spørger hun, om det er hende, der er en idiot, fordi hun har valgt at springe fra som brudepige til en venindes bryllup.

Læs også

Ærlig mor: "Min søn har ødelagt mit liv"

Forud for den store dag boede hun sammen med den kommende brud på hotel. Her overhørte kvinden en samtale, som bruden og en anden kvinde havde, skriver The Mirror.

De to bagtalte brudepigen, som få uger inden var blevet gift. Det mente den kommende brud ikke var passende. Hun syntes, at det var at stjæle rampelyset for brudens store dag, og derudover kritiserede de også det utraditonelle bryllup. 

I opslaget på Reddit skriver kvinden:

“Jeg blev gift for seks uger siden. Mit bryllup var et hit. Det var meget utraditionelt. Min kjole var sort, mens min mand bar et hvidt jakkesæt,” forklarer hun og fortsætter:

"Ingen 'gav mig væk'. Gæstelisten til bruden og brudgommens polterabend bestod også af både mænd og kvinder blandet sammen,” skriver kvinden og uddyber, hvordan hun oplevede, at veninden talte bag hendes ryggen.

Foto: Shutterstock.

"Min veninde blev gift denne søndag. Hun var min brudepige, og jeg skulle være hendes. Aftenen før hendes bryllup var alle os brudepiger i en brudesuite, hvor vi havde en spa -aften og hyggede os. På vej i seng overhørte jeg tilfældigvis en samtale, der foregik mellem bruden og en anden kvinde.”

"Hun brokkede sig over mig og sagde, at mit bryllup var så meget billigere, men alle kunne lide det, og at jeg havde stjålet hendes rampelys ved at holde sådan en utraditionel fest, da jeg vidste, at hendes eget drømmebryllup var mere traditionel. Hun kaldte mig utålelig, en kælling og en billig skøjte."

Det var dråben, der fik bægeret til at flyde over, forklarer kvinden, der straks gik ind på sit værelse. Her pakkede hun sine ting sammen, og så forlod hun hotellet. 

"Jeg efterlod en seddel sammen med et silkebånd, som hun gav os, da hun spurgte. om vi ville være hendes brudepiger og skrev: 'Du kan stikke det her op, hvor solen ikke skinner.”

"Dette ødelagde tilsyneladende hendes bryllup, da der så var en brudepige mindre end brudesvend. Jeg efterlod heller ikke brudepigekjolen, som jeg selv betalte for, og hun kunne ikke finde en anden brudepige,” skriver kvinden.

"Hun har ikke kontaktet mig, men vores venner sendte en sms til mig på bryllupsdagen og bad mig komme tilbage. Jeg sendte en sms til alle og sagde, at jeg kun kom tilbage, hvis hun gav en undskyldning foran alle brudepigerne. Det gjorde hun ikke."

På Reddit spørger kvinden nu, om det er hende, der er en idiot, fordi hun valgte at springe fra som brudepige til brylluppet. Her er meningerne delte, og der er mange, der påpeger, at det er en rodet affære.

Hvad synes du? Er det okay at springe fra? Eller burde kvinden have håndteret situationen anderledes? 

Læs også

Beder sin datter om én ting: Stemples nu som den 'værste mor i verden'

 

 

 

Dagens Gossip