Par deler seng med specielt kæledyr

Foto: Instagram @livingwithpickles

Det kan være en evig diskussion i et parforhold, hvis man har kæledyr. Må dyret få lov til at sove i sengen?

Men for Maddie Johnson og kæresten Stephen er det ikke et dilemma i hjemmet i  San Francisco, California, USA. Det skriver Mirror.

Her får parrets kæledyr nemlig altid lov til at sove i sengen, gg hvis Maddie vågner af en dyb snorken, så er det ikke sikkert, at det kommer fra Stephen.

Det kan lige så vel være kælegrisen Pickles, der ligger og drømmer sødt. 

Hvis du tænker, ‘det lyder da en smule klemt at sove med en gris i sengen’, så stopper det ikke her. For parrets franske bulldog Dill er også at finde i parrets dobbeltseng. Det kan man da kalde samsovning!

De er som søskende

Heldigvis er Dill og Pickles gode venner. Ja, faktisk kommer grisen og hunden så godt ud af det med hinanden, at Maddie beskriver, hvordan Dill vil ‘stille sig imellem’, hvis en anden hund forsøger at angribe Pickles.

Maddie og Stephen adopterede Pickles fra en gård, hvor de oprindelige ejere blev nødt til at skille sig af med grisen på grund af oversvømmelser.

Heldigvis viste det sig hurtigt, at Pickles var den perfekte indendørs kælegris, da den instinktivt gik udenfor, hvis den skulle ‘på toilettet’. 

Maddie fortæller, at hun selv voksede op på landet, og derfor har det længe været en drøm at få en kælegris.

“Fra tidligere gårdbesøg som barn ved jeg, hvor kloge og fulde af personlighed, grisene er.”

“En aften kiggede jeg på Facebook, hvor så et opslag fra en gård, som var blevet ramt af oversvømmelser. De havde ikke penge til at genopbygge gården, og derfor havde de mange dyr, der havde brug for nye hjem. Da jeg kontaktede dem, havde de en gris tilbage. Jeg sagde med det samme til Stephen, ‘der er en gris tilbage - skal vi ikke have den?’. Han bad mig om at tage jakke på, og så var det bestemt. Vi tog afsted for at redde en gris,” fortæller hun.

Hvis du overvejer en kælegris

Men der er en vigtig ting, man skal overveje, hvis man synes, at ideen om en indendørs kælegris lyder tiltrækkende.

“Problemet er, at folk tror, de bliver ved med at være små. Men det gør de ikke. De kan godt veje op til 90 kilo,” forklarer hun. 

Efter kort tid hos parret begyndte Pickles at opføre sig mere og mere ‘kæledyrs-agtigt’, og der gik ikke mere end en måned, så fik han lov til at sove i parrets seng, og det gør han stadigvæk den dag i dag. 

 

 

 

Dagens Gossip