Par møder voldsom kritik: Afslørede graviditet på det hele forkerte tidspunkt

Foto: Shutterstock.

Parret valgte at fortæller om graviditeten på et tidspunkt, der ikke faldt i god jord hos alle.

En middag for en flok venner endte slet ikke som forventet.

Det fortæller en af gæsterne i et indlæg på mediet Reddit, skriver The Mirror. 

Læs også

Flypersonale smed kvinde af flyet: Crop top var 'upassende'

Hun var inviteret til middag hos sin veninde Sarah og venindens kæreste. Her fortalte det lykkelige par, at de netop var blevet forlovet.

Alle gæsterne var glade på parrets vegne, og snakken om det kommende bryllup fyldte alt.

Det var dog kun indtil en af Sarahs veninde, der bliver kaldt N, besluttede, at hun ville fortælle en nyhed om sig selv. 

"N fortalte, at hun ventede en baby med sin mand, og pludselig vendte al opmærksomhed mod hende, og alle begyndte at lykønske hende og hendes mand," forklarer den kvindelige middagsgæst og veninde til Sarah på Reddit.

"Jeg kiggede på Sarah, som var tavs, og hun så virkelig ked ud af det, så jeg spurgte hende, om hun havde givet N lov til at annoncere sin graviditet til middagen. Det havde hun ikke, men hun sagde, at det skulle jeg ikke bekymre mig om. Sarahs forlovede så vred ud, men sagde heller ikke noget."

Foto: Shutterstock.

Det fik kvinden til at se rødt. Foran hele selskabet valgte hun at henvende sig direkte til N.

“Du har ikke fået lov til at annoncere din graviditet her. Sarah og hendes forlovede har inviteret os alle og betaler for middagen. Denne aften handler om dem ... ikke dig.”

"Hvis du ville annoncere din graviditet til en middag, så skulle du have holdt den selv, men nu tager du opmærksomheden fra Sarah og hendes forlovede og ødelægger deres forlovelsesmiddag. Du er giftig."

På dette tidspunkt lyttede alle i rummet, og en følelsesladet N fik sagt til kvinden, at hun ikke skulle tale sådan til en gravid kvinde. 

"Jeg fortalte hende, at hun ikke var den første kvinde, der var gravid, og at mange gravide også kunne respektere deres venner og alt ikke handlede om dem selv," forklarer kvinden og uddyber, at det endte med, at N og hendes mand rejste sig og gik. 

Samme aften, da kvinden var hjemme i sin egen lejlighed, kom kæresten med kritik. Han mente ikke, at det var okay at snakke sådan til N, og han syntes, at hun havde ødelagt aftenen for Sarah. 

"Sarah sendte mig en besked efter middagen og sagde tak. Jeg havde ikke behøvede at sige, hvad jeg gjorde, men hun var glad for at N forlod middagen, beskeden om graviditeten gjorde hende ked af det.”

På Reddit spørger kvinden nu, om det var forkert af hende at henvende sig direkte til N foran de andre gæster. 

Her er der mange delte meninger, men flere mener, at det var helt okay. Det viser, at hun er en ægte veninde. Hvad synes du?

Læs også

Par skaber vild debat: Inviterer ikke deres børn med til bryllup

 

 

 

Dagens Gossip