Par udeblev fra bryllup: Så fik de en ubehagelig overraskelse i indbakken

Foto: Shutterstock.com

Et par udeblev fra et bryllup, selvom de havde accepteret invitationen. Efter brylluppet modtog de en ubehagelig e-mail fra brudeparret

Et par, der var inviteret til et bryllup, som de endte med ikke at dukke op til, blev forbløffede over at modtage en 'udeblivelsesfaktura' fra en 'smålig' brud, fordi de ikke meldte fra i god tid. Det skriver The Sun.

Et billede af fakturaen er gået viralt på nettet. Fakturaen viser, at gæsten er blevet opkrævet 240 dollars (cirka 1.500 kroner) for to de to kuverter, der var tilovers, fordi parret ikke dukkede op.

Læs også

Ældre ægtepar nægtede at give reserverede sæder til mor med tre børn

Derudover viser fakturaen også, at den er udstedt til gæster, der hverken ringede eller dukkede op. I beskrivelsen står der, at der er tale om en 'Middag til bryllupscitat (Udeblivelse)', hvor hver enhed koster 120 kr., og mængden er to.

Efter at billedet er blevet delt på det populære forum Reddit, har flere brugere på siden været hurtige til at kalde bruden for 'smålig'. Flere af dem tilføjede desuden, at accepten af en bryllupsinvitation ikke er en juridisk bindende kontrakt.

På fakturaen er der også en længere beskrivelse, hvori det beskrives, hvorfor fakturaen er blevet fremsendt:

"Denne faktura sendes til dig, fordi du har bekræftet sæde(r) ved bryllupsreceptionen ved sidste tilbagemelding."

"Beløbet ovenfor er prisen på dine individuelle pladser. Fordi du ikke ringede eller gav os ordentlig besked om, at du ikke ville være til stede, er dette beløbet, du skylder os, da vi har betalt for din(e) plads(er) på forhånd."

"Du kan betale via Zell eller PayPal. Kontakt os venligst og lad os vide, hvilken betalingsmetode, der virker for dig. Tak!"

Desuden ses det på fakturaen, at den er blevet udstedt den 18. august, og at den har fået fakturanummer 0000001. Det vidner om, at parret enten er de første eller de eneste, der har fået denne faktura fra brudeparret.

På Reddit var der – som sagt – mange, der var hurtige til at stemple bruden som 'smålig', fordi hun har sendt denne faktura til gæsterne.

"At acceptere en bryllupsinvitation er ikke at indgå en juridisk kontrakt med hinanden. En social kontrakt, selvfølgelig, men det er bare tarveligt. Det er en fest (under en pandemi). Ting sker," har en person skrevet, mens en anden blot har skrevet: "Så småligt."

Der var dog også nogen, der tog brudens parti, da de mener, at det er uhøfligt, at man melder sig til et bryllup, men ikke melder fra eller dukker op.

Læs også

Smart trick viser, hvordan du sparer på varmeregningen

 

.

Dagens Gossip