Sally tog en bid af sit hårdkogte æg og tyggede på en klump: Da hun spyttede den ud, var hun dybt forundret

Foto: Privat

"Det faldt ned på tallerkenen, og jeg forstod ikke, hvor det kom fra. Jeg troede, at det kom fra mig."

Det sker, at man kan være heldig at finde en perle inde i en østers. Men Sally Thompson fra Storbritannien gjorde et usædvanligt fund i et hårdkogt æg.

Pludselig følte hun noget mærkeligt i munden, skriver Huffington Post.

Læs også

Sangerinde tissede fan i ansigtet: Nu risikerer hun fængsel

"Jeg tog et æg, pillede det og bed i det, da jeg mærkede noget ulækkert i min mund. Det faldt ned på tallerkenen, og jeg forstod ikke, hvor det kom fra. Jeg troede, at det kom fra mig," siger den 39-årige ifølge mediet.

På tallerkenen lå en lille diamant. Sally Thompson forstod ikke, hvor diamanten kom fra. Ifølge hende kan den kun være kommet fra ægget.

Æggene i bakken var købt i den britiske supermarkedskæde Asda.

Den 39-årige var bekymret for, om nogen havde tabt diamanten. Men en juvelér, som undersøgte stenen, fandt ud af, at den ikke var en ægte diamant. Derimod er det højst sandsynligt en cubic zirconia, som er den mest eksklusive og populære erstatning for en diamant.

Sally Thompson vil gerne finde ud af, hvordan den er kommet ind i ægget. Spekulationerne går på, om en høne har spist den, hvorefter den er blevet overført til ægget, den har lagt.

Ser fundet som et tegn

Mens spekulationerne stadig cirkulerer om, hvordan det helt præcist er sket, at en cubic zirconia er havnet i det pågældende æg, har Sally Thompson valgt at tolke det som et tegn.

"Jeg er overtroisk. Hvis jeg finder en fjer, samler jeg den op, og jeg tror, at der må være noget ved timingen for det her. Jeg ved ikke, hvad det vil være et tegn på, men det er meget surrealistisk," lød det fra den vordende brud.

Læs også

Sørgende far besøgte sønnens mindesmærke i al hemmelighed i 13 år - indtil en millionær efterlod en seddel