Skal kvinder sove med trusser eller lufte kussen om natten? Nu er svaret her

Foto: Shutterstock

Endelig kommer svaret på et af livets store spørgsmål.

Trusser eller ej? Det er spørgsmålet, som frem til nu har delt vandene. Men ifølge Buzzfeed har en gruppe forskere nu fundet det endelige svar. 

Og det er som følger: Ifølge forskerne findes der ingen medicinske beviser for, at tissekonen skal være ude i den frie luft, når du sover. Så hvis du er blandt dem, der godt kan lide at sove iført underbukser, kan du droppe den dårlige samvittigheden og bare hoppe i mormortrussen.

Det er nemlig en myte, at man undgår svampinfektioner og andre uhumskheder, hvis man sover uden trusser. Din skede får den luft, den behøver – underbukser eller ej.

Læs også

Derfor skal du have mere sex om vinteren

Men (for der et et men): Du bør undgå at sove iført nylon- eller spandextrusser, fordi det netop kan give svamp i kussen. Men hvor mange sover alligevel også med spandextrusser?

Bortset fra det så kan du altså iføre dig trusser i alle slags materialer.

Det er dog værd at nævne, at der alligevel er en række fordele ved at sove nøgen. Det har Dagens.dk tidligere skrevet om her og her.

Læs også

10 ting han ville ønske du gjorde, mens I dyrker sex

Det er blandt andet værd at bemærke, at du angiveligt sover bedre, når du er nøgen - og at din partner vil nyde det. Derudover kan det bidrage til at styrke dit helbred, fordi nøgenheden nedsætter produktionen af stresshormoner.

Så måske er det alligevel en god idé at smide trusserne!