10 ting han ville ønske du gjorde, mens I dyrker sex

03/09/2016 22:32

Redaktionen

Nyheder

Mest læste i dag

Sex skal være sjovt og dejligt, men når den ene part er passiv i sengen, forsvinder passionen og lysten hurtigt, og oplevelsen bliver rutinepræget og kedelig. 

For mænd er det fantastisk at mærke, at hun er oprigtigt vild med ham - og det kan hun vise på flere måder.

Her er 10 ting, som enhver mand ifølge thoughtcatalog.com vil elske dig for at gøre, mens I dyrker sex.

1. Tag hans tøj af
Der er ikke noget frækkere (ikke ret meget i hvert fald), end en kvinde, der viser, at hun virkelig nyder at have sex. Hvis han ikke allerede er nøgen, så riv hans bluse over hovedet på ham, mens I knalder. Det vil med sikkerhed glæde ham at mærke, at du ønsker at se og mærke hans krop.

2. Hold om ham med benene
Et fast tag om hans talje med dine ben, mens I er i fuld gang med missionæren, giver ham straks en fornemmelse af, at du er lige så vild med situationen, som han er. Kryds dine ankler, hvis du kan. Du kan også lægge dine ben op på hans skuldre - frækt!

3. Kæl for hans røv
Tag fat i hans røv og træk ham tættere på dig, mens han ligger på dig. Det vil gøre hans stød endnu dybere, og han vil nyde dit engagement. 

4. Rør ved dig selv
Kærtegn din egen krop og leg med dine bryster. Han vil nyde synet - og huske det. Og hvis du ligefrem giver dig selv en orgasme på den måde, så har I begge vundet. 

5. Knib knib knib
Knib dit underliv sammen, mens I har sex. Følelsen er skøn for ham. Han kan mærke dine muskler, og at du bliver strammere om ham. Det gør ham uden tvivl vild i varmen!

6. Tag fat i hans hår
Træk hans ansigt helt tæt på dit og giv ham et passioneret kys. Omvendt kan du også trække hans hoved væk fra dig, så I kan kigge hinanden dybt i øjnene, mens han er inde i dig. 

7. Hold fast i hans arme
Et fast tag om hans spændte overarm er en rar fornemmelse for jer begge. Det viser ham, at du synes, han er lækker, og at hans krop er hot, hvilket han elsker at blive bekræftet i. Han er lige så vild med at få komplimenter, som du er. 

8. Vis ham vejen
Tag fat i hans hænder og placer dem et sted på din krop - lige der, hvor du har lyst til, at de skal være. Han kan godt lide, at du tager styringen og viser ham, hvad du tænder på.

9. Tal frækt
Stilhed kan være ret akavet. Omvendt kan frække ord gøre oplevelsen endnu vildere for jer begge. Fortæl ham, hvor meget du nyder det, og hvad du ønsker, han skal gøre ved dig. Og sig til ham, når du er ved at komme - det vil sende ham i den syvende himmel. 

10. Vær romantisk
Hvis I er forelskede, så brug lidt tid på at kigge hinanden i øjnene. Det gør oplevelsen mere intim. Kys ham blidt på læberne, kinderne eller i panden - og alle andre steder: Hans nakke, hans brystkasse, hans kraveben, hans øreflipper. Han vil nyde hvert et kys, fordi de kommer fra dig.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler: