Stewardesse slår fast: Derfor bør du aldrig bruge toiletpapiret på flytoilettet

Skrevet af Emil Martesen

30/10/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Stewardessen løfter sløret for, hvorfor du aldrig bør bruge toiletpapiret ombord på flytoilettet.

Dagens topnyheder

En stewardesse har afsløret den ret så dystre grund til, at du aldrig bør bruge toiletpapiret på badeværelset. TikTok-brugeren flightbae.b har delt himlens hemmeligheder, da hun arbejder som stewardesse.

Hun forklarede den modbydelige hemmelighed til sine tusindvis af følgere og sagde, at toiletpapir ofte er ret beskidt.

"Brug papiret til hænderne i modsætning til toiletpapiret. Når turbulens rammer og små drenge, der peger og 'skyder' i alle retninger, så ender det normalt på toiletpapiret. Så hvis du ikke vil have den slags ting i dine nedre regioner, så brug silkepapiret," sagde hun.

Hun tilføjede, at servietterne var meget bedre at bruge, da de er placeret højere oppe og er mindre tilbøjelige til at blive ramt.

Foto: TikTok

En anden stewardesse fortalte også, at du måske også skal være forsigtig med, hvad du laver på badeværelset. Hun tilføjede, at de ved, hvad vi laver derinde.

"Toiletterne er i nærheden af, hvor vi sidder. Uanset hvor meget du prøver at dække over, at du 'laver nummer 2', så larmer det altså mere, end hvis det bare er nummer 1, så vi ved det altid." sagde hun til BuzzFeed.

Og én ting du ikke behøver at bekymre dig om? At blive suget ind på toilettet. Og du skal heller ikke bekymre dig om at blive låst inde på flytoiletterne. Der er nemlig en hemmelig lås, der kan låses op udefra.