Det lignede en ganske almindelig Ryanair-flyvning - men se så bare, da situationen tager en uventet drejning

19/09/2023 19:00

Emil Martesen

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der var ikke meget at skrive hjem om.

Mest læste i dag

Ryanair, Europas største flyselskab målt i antal passagerer, stod som en hvilken som helst anden mandag morgen foran en masse flyvninger.

Og da en Ryanair flyvning fra Manchester til Faro i Portugal var på vej i luften, var der som sådan heller ikke så meget at sætte en finger på.

Men sagen blev en helt anden midt under flyvning, da flyet pludselig måtte vende rundt.

Humlen var en tumult, der udspillede sig blandt passagerne.

Det skriver The Mirror.

Ifølge øjenvidner blev en passager 'meget voldelig' og startede et slagsmål i luften.

Dette førte angiveligt til, at en kvinde, der rejste med ham, angiveligt 'slog ham hårdt over ansigtet' på grund af hans påståede opførsel over for en anden kvindelig passager.

Men det var reaktionen fra de omkringværende passagerer, der virkelig markerede hændelsen som noget særligt.

Da to politibetjente gik ned ad midtergangen i det fyldte fly, begyndte passagererne at juble. En person, der filmede hændelsen, kommenterede i samme ombæring følgende:

"Her er til den uartige dreng", før en af politibetjentene bad folk om at lægge deres kameraer væk.

Ryanair har sidenhen beklaget hændelsen og lægger ikke skjul på, at en mand i 30'erne er blevet anholdt i forbindelse med episoden:

"Vi beklager oprigtigt over for de berørte passagerer for enhver ulejlighed, der er forårsaget som følge af denne passagers forstyrrende opførsel".

En talsperson for Greater Manchester Police bekræftede, at en mand i 30'erne blev anholdt i forbindelse med hændelsen på mistanke om at være fuld på et fly og for at have begået simpelt overfald.