Mascha Vang nøgen

Aldrig set før billeder af Mascha Vang nøgen - Foto: Scanpix

En frisk løbetur endte med en fræk afslutning, da Mascha Vang og hendes kæreste besøgte Sverige. Realitystjernen valgte nemlig at smide al tøjet.

Det skriver Mascha Vang på sin blog.

Mascha Vang og kæresten Troels var på kærestetur i det svenske nær Ystad, hvor indtaget af slik og pandekager motiverede det nyforelskede par i at tage en morgenløbetur i den friske luft.’Der skal jo også være plads til at gå ombord i nutella og flødeskum som toppings, ik,' skriver Mascha på sin blog.

Turen i den svenske natur førte parret ud langs stranden, hvor det skvulpende vand blev for fristende for den 38-årige blogger, som derfor smed al tøjet og løb i vandet. Hendes kæreste Troels var hurtig til at forevige øjeblikket, hvor Mascha Vang nøgen bevæger sig ud til en kold dukkert, som hun har delt med sine Instagram-følgere og fans på bloggen.

'Hvis I tror jeg tvinger ham til at tage billeder, så tror I forkert. 727 billeder nåede han at tage på denne dag alene. Really! Okay… Det er som om der bliver taget lidt ekstra, når numsen bliver luftet som her, but(t) still,' skriver hun.

På billedet foroven af Mascha Vang nøgen kan man se realitystjernens velskabte krop bagfra løbe ud i vandet. Hvortil hun skriver 'Det er bar' en bleg bar rumpe…'.

Realitystjernen var dog ikke alene om at hoppe nøgen i bølgerne, også kæresten hoppede uden en trævl på kroppen i vandet efter løbeturen, Som Mascha Vang fik fotograferet og lagt op på sin blog.

Hvem er Mascha Vang kæreste?

Tidligere i år var det også hendes blog, Mascha Vang valgte at bruge, da hun afslørede, hvem hendes nuværende kæreste er:'Han hedder Troels, er 42 år og far til to søde børn som han bor sammen med i Kolding.

Han er i mine øjne lidt en superhelt, når han til daglig passer på Danmark oppe i luftrummet, eller er på mission for en bedre verden,' skrev stjernen for et par måneder siden om kæresten, der er jagerpilot. Herunder kan du se Mascha Vang kæreste:

 

 

 

Dagens Gossip