Dansk verdenshit runder stor milepæl: "Vi elsker jer så meget"

Skrevet af Mathias Madsen

22/02/2022
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Aquas største hit har nået en utrolig milepæl, da 'Barbie Girl' har rundet én milliard visninger på YouTube.

Mest læste i dag

Bandet er med 33 millioner solgte plader Danmarks mest succesfulde musikgruppe nogensinde, de har haft tre singler fra deres debutalbum på førstepladsen på den britiske single-hitliste, og én af deres sange er stadig den bedste sælgende skadinaviske single nogensinde.

Det er selvfølgelig bAqua og sangen 'Barbie Girl', der er tale om, og bandets aller største hit har nu rundet endnu en utrolig milepæl. 

Ikke nok med at sangen har slået hits fra kæmpe bands som ABBA og stadig er blandt de 20 bedst sælgende singler i Storbritannien nogensinde, så har den nu også rundet én milliard visninger på YouTube, og sangen har således i skrivende stund 1.002.012.543 visninger.

Ifølge ET Canada så har 'Én milliards visninger'-klubben kun lidt mere end 200 sange som medlem, og 'Barbie Girl' kommer med det flotte antal visninger i selskab med kæmpe hits som Justins Biebers 'Baby', Luis Fonsis 'Despacito', Psy's 'Gangnamstyle' og børnesangen 'Baby Shark Dance,' som lige nu er den sang med flest visninger på YouTube.

Bandet, som siden 2016 har 'manglet' Claus Norréen, består i dag af Lene Nystrøm, René Dif og Søren Rasted, og de tre fejrede for nyligt den nye milepæl med en video på TikTok (@aquadk), hvor mere end 500.000 følger dem.

Her skrev de: "En milliard tak! [hjerte] Vi elsker jer så meget #barbiegirl" og delte en video, hvor Dif og Nystrøm synger en akustisk version af sangen, mens Rasted spiller guitar og den originale musikvideo kører i baggrunden.