Nikolaj Stokholm og hustruen Isabella afslører lykkelig nyhed

Foto: Janus Nielsen/Her Og Nu/Ritzau Scanpix

Den kendte komiker og hustruen Isabella Stokholm har på Instagram afsløret, at sønnen Osvald snart får en lillesøster.

Nikolaj Stokholm og hustruen Isabella Stokholm er glade for tiden – og det har de god grund til at være. De har nemlig fundet ud af, at deres familie snart bliver beriget med yderligere et medlem.

Læs også

Signe Lindkvist med dramatisk afsløring

Komikeren har selv afsløret på sin Instagram-profil, at parret venter en lille pige. Han har i samme ombæring afsløret, at det forventes, at hun kommer til verden i slutningen af i år. 

"Vi tre bliver til fire, da en lille pige har meldt sin ankomst i slutningen af året. Lykken vil ingen ende tage," skriver den kommende far til to i teksten til sit billede på Instagram. 

"P.s. det er ikke en au-pair.. Jaja, man bor vel i Nordsjælland. MEN det er altså vores elskede lille datter. Hav den dejligste søndag," fortsætter han opslaget, som derfor ikke blev helt fri for Nikolaj Stokholms humoristiske stil. 

 

Den 31-årige komiker blev far for første gang i februar sidste år. Her kunne han og hustruen glæde sig over, at deres tilværelse blev beriget med sønnen Osvald. 

Nikolaj og Isabella mødte hinanden for første gang under en skitur til Frankrig i 2013. Siden da har deres kærlighed spiret, skriver SE og HØR

Faktisk var det blot planen, at den danske komiker skulle optræde foran en gruppe elever fra et gymnasie. Det viste sig dog at blive til mere end det, da han fik øjnene op for en særlig studine, der var til stede blandt de mange festglade elever.

Læs også

Mette Frederiksen havde symptomer på corona men afviste test

Det er gået forholdsvis hurtigt for Nikolaj og Isabella Stokholm, der altså blev gift allerede tre år efter deres første møde. Og nu kan de se frem til, at de senere på året skal være forældre til barn nummer to, som altså denne gang bliver en datter.