Signe Lindkvist afslører: Snød med coronapas

Foto: Martin Sylvest Andersen/Ritzau Scanpix

Signe Lindkvist har afsløret, at hun har benyttet sig af et forfalsket coronapas

I sin podcast med Iben Hjejle, har Signe Lindkvist afsløret, at hun har benyttet sig af et forfalsket coronapas for at få adgang til et arrangement.

Læs også

Parrets mest romantiske øjeblik bliver afbrudt på pinligste vis af deres 3-årige

De fleste er bekendt med, at det kan være svært at finde tid til at få udført en coronatest, inden man skal på restaurant, i biografen e.l. Andre oplever derimod, at de glemmer at få det gjort, og det var netop, hvad der var sket for Signe Lindkvist.

Da hun for nylig skulle deltage ved et udendørs kulturarrangement, havde hun glemt at få taget en coronatest, inden ankomst. Derfor kunne hun ikke få adgang til arrangementet.

I stedet for at tage hjem igen, besluttede hun sig for at gøre noget ulovligt. Hun besluttede sig nemlig for at anskaffe sig et forfalsket coronapas, som hun viste i indgangen.

Det har den kendte tv-vært selv afsløret i det seneste afsnit af podcasten 'Sitter', som hun har sammen med skuespiller Iben Hjejle. Det skriver SE og HØR.

"Så skal jeg fortælle dig noget, som er så pisseulovligt. Decideret kriminelt. Det kan være, at det her er det sidste afsnit, vi lægger ud, fordi der simpelthen kommer noget politieskorte og henter mig," fortæller Signe Lindkvist i podcasten.

Dernæst afslører hun, at hun for nylig stod i kø til et arrangement, der krævede coronapas. I køen opdagede hun, at hun ikke havde fået taget en test, hvorfor hun heller ikke havde et gyldigt coronapas, hun kunne vise ved indgangen.

Ifølge Signe Lindkvist havde hun glemt at få styr på sit coronapas, fordi hun netop var vendt hjem fra ferie i Frankrig, hvor man ikke benytte sig af det.

I stedet for at tage hjem, besluttede hun sig for at ringe til en kammerat, som sendte hende et skærmbillede af sit coronapas. Det endte dog, at tv-værten fik hjælp af en ung kvinde, som hun stod sammen med i køen, da hun redigerede sit eget coronapas.

Kort tid efter stod Signe Lindkvist med et coronapas, der beviser immunitet, hvorpå både hendes navn og en QR-kode med hendes cpr-nummer var. Tv-værten fortæller, at redigeringen foregik på Instagram, der har en skrifttype, der ligner den på coronapasset.

Efter at været kommet ind til arrangementet, går det op for hende, hvad hun har gjort. Det går op for hende, at hun har gjort noget kriminelt.

"Det er jo simpelthen det, der hedder dokumentfalsk, som teoretisk kan give to og et halvt år i fængsel. Og dobbelt-op, fordi det er corona. Så i virkeligheden kan jeg komme fem år i fængsel," siger Signe Lindkvist, der også fortæller, at hun har slettet alle billeder og beviser.

Læs også

Medie: Endnu en kendis meldt klar til Vild med Dans

"Det, jeg bare synes er så vildt, er, hvor afsindigt nemt det var at snyde. Og jeg gør det ikke igen," runder hun af med henvisning til, at hun fik adgang med et forfalsket coronapas, der var lavet på få minutter i køen til selve arrangementet.

 

Dagens Gossip