Silas Holst åbner op: 'Det var en kæmpe sorg'

Foto: Birgitte Carol Heiberg/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

Den populære danser og skuespiller har åbnet op omkring, at han følte en stor sorg, da han var yngre, fordi han troede, at han aldrig ville blive far.

Silas Holst, som mange kender fra danseprogrammet 'Vild med dans', er i dag far til to skønne børn.

Læs også

Smuk hyldest: Studenter besøgte kammerats gravsted med hans studenterhue

Han har dog ikke altid troet, at det ville være muligt for ham at blive far én dag. Faktisk havde han i mange år den opfattelse, at han som følge af sin seksualitet ikke ville have mulighed for at få børn. 

Det skriver Ekstra Bladet, som har citeret en række af den populære dansers citater fra podcasten 'Under Nålen'. Han har nemlig netop været gæst på podcasten, hvis omdrejningspunkt især er tatoveringer. 

I podcasten åbner han op omkring, at han i en tidlig alder fandt ud af, at han var homoseksuel. Derudover begyndte han også i en tidlig alder at tænke, at det ikke ville være muligt for ham at blive far, da de såkaldte regnbuefamilier ikke var specielt velansete dengang. 

"Jeg var 12 år gammel. Det var midt i 90'’erne, der var det ikke normalt at tale om regnbuefamilier. Det havde jeg aldrig hørt om. Så jeg tænkte, at være homoseksuel var lig med, at jeg aldrig blev far," fortæller Silas Holst i podcasten 'Under Nålen'. 

Derudover åbner han op omkring, at det var en stor sorg for ham, da han var bange for at blive gammel alene, og at han ingen børn ville få. 

"Det var en kæmpe sorg. Jeg tænkte, at jeg aldrig ville blive far. Jeg var bange for at blive gammel alene, og at der ikke var nogle børn, der ville besøge mig på plejehjemmet," siger han i Radio4-programmet 

Som tidligere nævnt, er 'Under Nålen' et radioprogram og en podcast, der har fokus på tatoveringer. Det var derfor også Silas Holst' 14 forskellige tatoveringer, der medførte, at han blev inviteret med som gæst.

Læs også

Politiet gjorde intet: Influencer tvunget til at flytte grundet stalker

Ønsker du at høre mere om, hvad den kendte 'Vild med dans'-danser har at sige, kan du høre ugens afsnit af 'Under Nålen' her