Vejret i morgen og resten af weekenden

10/11/2023 20:05

Henrik R

News
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det bliver generelt en grå og kedelig omgang.

Mest læste i dag

Weekendens vejr i Danmark tegner sig til at blive overvejende gråt, med regn eller byger prægende landskabet.

Det grå vejr skyldes et lavtryk fra Nordsøen, der forventes at påvirke vejret både fredag og lørdag, mens søndag lover at blive den mest tørre dag. Det skriver DMI.

Fredag vil en front med regn over den nordlige del af landet bevæge sig nordpå ud af området, efterladende sig mest skyet vejr med enkelte eller spredte byger.

Vest for landet kan bygerne lokalt være kraftige, men der er også mulighed for solstrejf hist og her. I løbet af natten kan tågebanker opstå lokalt.

Vejret i morgen

Lørdagen fortsætter i samme spor som fredagen, dog med byger begrænset til regn. Solchancerne er lidt højere, men ikke i en grad, der præger vejrbilledet markant. Vinden skifter til østlig retning, og dagtemperaturen forventes at ligge omkring 8 grader.

Skydækkets huller kan medføre nattemperaturer nær frysepunktet, især i Jylland. Lokalt kan der om natten forekomme tåge eller rimtåge.

Vejret på søndag

Søndagen forventes at være en smule lysere med flere solstrejf og færre byger de fleste steder. Samlet set præsenterer weekenden et blandet vejr med perioder af grå himmel, byger, og mulighed for solstrejf, især mod weekendens afslutning.