10-årig dreng meldt til politiet: Truede lærer med økse

En 10-årig skoleelev er blevet politianmeldt for trusler mod sin lærer. Ifølge politiet mødte han i sidste uge op med en økse på Løsning Skole i Østjylland.

- Jeg kan bekræfte, at vi i går modtog en anmeldelse fra Løsning Skole om, at en elev mødte op på skolen klokken otte med en økse, som han truede en kvindelig lærer med, siger politikommissær ved Horsens Politi Kent Midtgaard Hansen til dagens.dk.

Episoden udspillede sig onsdag i sidste uge, men den er først blevet anmeldt til politiet mandag. Derfor skal politiet først nu til at afhøre de involverede parter og se på den økse, som den 10-årige angiveligt truede sin lærer med.

- Vi har fået anmeldelsen, seks dage efter det er sket, så vi har i sagens natur ikke kunnet køre ud på skolen med det samme og afhøre de involverede parter, så det skal vi til at have gjort nu, siger Kent Midtgaard Hansen til dagens.dk.

Sagen er ikke kun speciel, fordi det drejer sig om en elevs trusler mod en lærer. Det, at der er tale om et barn, gør også sagen særlig.

- Sagen er noget speciel, fordi der er tale om en 10-årig dreng, så vi har også en forebyggelsesafdeling, der skal ind over sagen, siger Kent Midtgaard Hansen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip