10-årig pige overfaldet i skovområde i Aalborg

En 10-årig pige i Aalborg blev tirsdag aften overfaldet af en mand, der sagde til pigen og en veninde, at han manglede hjælp til at finde sin hund.

Pigerne gik med til at hjælpe, og de fulgte med manden, men da den ene piges mor ringede, forlod veninden stedet. Den 10-årige var derefter alene med manden.

De gik via en nærliggende sti - Panstien - ind i et nordligt beliggende skovområde. Og her væltede manden pigen omkuld og holdt hende fast, oplyser Nordjyllands Politi.

Pigen spurgte, om han ikke nok ville lade hende gå, og det fik hun lov til, hvorefter manden forsvandt.

- Vi formoder, at manden er gået i nordlig retning og er kommet ud på Byplanvej. Det viser den fært, som vores patruljehunde har fulgt, siger politikommissær fra Nordjyllands Politi Lars Nørskov Jørgensen, der leder politiets efterforskning.

Pigerne legede på en legeplads på Dikevej i Aalborg SØ, da manden tog kontakt til dem.

Manden beskrives af pigerne som dansk af udseende, mellem 35 og 40 år, 170 til 175 centimeter høj, mørkt hår og spinkel af bygning. Han var iklædt en sort sommerjakke, blå cowboybukser med huller og et brunt bælte samt hvide sko.

Politiet er nu i gang med at undersøge stedet og foretage afhøringer. Man håber, at personer, der har været omkring stedet, retter henvendelse til Nordjyllands Politi.

- Vi er interesserede i at høre fra alle, der måtte ligge inde med relevante oplysninger for sagen, så ring hellere en gang for meget end en for lidt, siger politikommissær Lars Nørskov Jørgensen.

Pigen har det efter omstændighederne godt.

/ritzau/

 

Dagens Gossip