10-årige pige har et ønske til Paul McCartney: Lidt efter stjæler hun showet

Nils Würtzenfeld

426 uger siden

|

19/05/2016

Dagens topnyheder

Der findes superstjerner, og så findes der Paul McCartney, som efterhånden har opnået sand legendestatus.

Men legende eller ej, så virkede 10-årige Leila Lacase ikke det mindste benovet over at møde den 74-årige eks-Beatle, da hun for nylig var med sin mor, Marianna til McCartney-koncert i Buenos Aires i Argentina. Det skriver Metro.co.uk

Faktisk så var den 10-årige pige, der selv bor i den argentinske hovedstad, så cool, at hun havde en helt særlig forespørgsel til musikikonet, da hun var så heldig at blive hevet op på scenen midt under koncerten.

- Skal jeg skirve (en autograf, red.) på din dukke? spurgte McCartney, med henvisning til den bamse, som Leila havde taget med på scenen. Men nej - den lille pige havde helt andre planer.

- Jeg vil gerne spille bas med dig, svarede Leila i stedet til publikums store begejstring.

- Det her skal nok blive interessant, grinede en tydeligvis både imponeret og overrasket McCartney og tilføjede, at han ikke havde forudset aftenens udvikling

Herefter var den aldrende brite var ikke sen til at opfylde Leilas ønske, og ind på scenen kom en ekstra bas, og så tog både McCartney og Leila ellers sammen fat på Beatles-klassikeren ‘Get Back’.

Efter nummeret kunne Leila lade sig hylde af både publikum og McCartney med band, og før pigen igen forlod scenen, fik hun foreviget øjeblikket med et billede af sig selv og sin mor sammen med musiklegenden.

I videoen herunder kan du se Leila imponere alt og alle.


Følg Dagens Helte for flere lignende artikler: