10-årige Thorbjørn har kræft: Men da hårde gutter fra motorcykelklub hørte hans historie, gav det håb

Et hold skrapt udseende bikere fra Vejle-kanten har tabt deres hjerter til den lokale, 10-årige dreng Thorbjørn. Det skriver Vejle Amts Folkeblad

Thorbjørn har sjælden form for cancer, og der er ingen kur mod den i Danmark, hvorfor familien for det første er ved at samle ind til, at deres kære kan blive behandlet i Belgien, og for det andet takkede ja til, at Thorbjørn kunne få sig en god dag væk fra sygdommen sammen med bikerne.

For to uger siden mødte 21 bikere derfor op for at køre en tur på deres kværn med Thorbjørn, men hjælpen stoppede ikke her.

- Det blev pludselig meget personligt for os. De fleste af os har jo også børn, så det kom ind under huden, siger vicepræsidenten i Silverback MC, Kim Refsgaard til Vejle Amts Folkeblad.

Søndag holdt motorcykelklubben derfor også et loppemarked, hvor samtlige 10.000 kroner, der blev tjent, bliver lagt i opsparingen til Thorbjørn.

- Prisen for behandlingen er over 300.000 kroner, så vores bidrag kan selvfølelig kun blive symbolsk, men vi føler, at vi er nødt til at gøre noget, nu når samfundet åbenbart svigter, uddyber Kim Refsgaard over for Vejle Amts Folkeblad.

Der bliver planlagt flere hjælpe-arrangementer til ære for Thorbjørn, og i mellemtiden tager familien, der kommer fra Ejstrupholm, meget gerne imod bidrag til indsamlingen via MobilePay på tlf. 50 98 30 49 under navnet ”Ida Henriksen Nissen.”

Læs også: 11-årige Mikkel er blevet mobbet siden børnehaven - nu får han hjælp af 200 bikere
 

 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip