10 grunde til, at folk der har oplevet modstand i deres liv er de bedste venner

Mange mennesker har en ven, som er gået mere igennem i deres liv, end de burde have. Og alligevel er vedkommende end bedre ven end så mange andre.

Her er en liste på 10 grunde til, at folk der har oplevet modstand i deres liv, nogle gange er de bedste venner.

1. Empati.
Du ved godt, hvad det vil sige, at opleve dårlige tider, og du har derfor en bedre forståelse for, når andre også har det svært.

2. Humor.
Når man har oplevet forfærdelige ting i livet, så udvikler man ofte en evne til at grine af tingene, som er herlig at være i nærheden af. Intet er bedre end latter til at få en håbløs situation til at blive god.

3. Fokus i livet.
Du ved om nogen, hvad man skal prioritere i livet, og hvad der ikke er nødvendigt at gå op i. Det er blandt andet derfor, du er så god end ven, for det er sammen med dem, man holder af, at livet leves.

4. Overbærenhed.
Der er lidt mere plads til ikke at være perfekt i nærheden er dig. Man kan godt være distræt og glemme ting eller have andre fejl, for du ved godt, at man kan få brug for at pleje sig selv før nogle andre.

5. Livsglæde.
Mennesker, som har klaret sig igennem hårde tider, men som er kommet hel ud på den anden side, har en evne til at fejre hver dag lidt mere og leve i nuet. Hurra, for de uperfekte mennesker med den større livslyst.

Læs også: 10 grunde til, at far faktisk ER den bedste i verden

6. Du er ikke kedelig.
Vi siger ikke, det er sådan i alle tilfælde, men mange mennesker, som har levet i en meget tryg verden har tendens til at blive sat i deres vaner. Dem, som allerede har oplevet frygt, ved, at de nok skal klare den. Man siger, at hårde tider også giver personlighed og udvikler én, og vi er enige.

7. Ingen pis.
Venner, der kan sige tingene ligeud, er i sidste ende det bedste. Mange folk, som har oplevet år med uro, har som en dejlig konsekvens evnen til at sige tingene lige ud.

8. Du er ikke bange for at snakke om tingene.
Når ens liv har været ubærligt i en periode, så lærer man, at man ikke får det værre af at sige det højt. Hele livet krakelerer ikke, fordi den pæne facade falder, man står bare tilbage mere æget.

9. Loyalitet.
Der bliver ikke snakket så meget om det, men selvfølgelig er du der. Nogle venner har man for livet, og det er ofte de mennesker, som har oplevet, at svigt er noget af det værste.

10. Din evne til at rejse dig.
Det her er en hyldest til dem, som trods svære perioder, formåede at få et godt liv oppe og køre. Som ven vil vi gerne takke for, at vi måtte være en del af det.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip