10 grunde til jeg ikke skulle have drukket så meget i går

1. Pelsen på tungen
Hvorfor er det at hver gang man for en lille én for meget over tørsten, så er der et lille loddent dyr, som ligger sig til at dø i ens mund, mens man sover?

2. Den dundrende hovedpine
Følelsen af at ens hoved snart falder af, hvis ikke alfen med trykboret, som er flyttet ind i ens kranie, snart holder op med at pine en.

3. De brudstykker af minder man har fra kiksede episoder aftenen før
Måske var det alligevel ikke så skide sexet, da man lavede de vilde danse-moves, som vist resulterede i, at der var en pige, der brækkede sin tå.

4. Ens magre pengepung
Taxaen hjem var nok en klog investering, men de fire gå-hjem-bajere inden var helt sikkert ikke. Pengepungen skriger efter føde, men det hele er brugt på drikkevarer, man slet ikke behøvede.

5. Da man snavede med ham/hende, man absolut ikke ville hoppe på normalt
Følelsen af at alle på baren har fået lidt kvalme, da man prøvede at suge hovedet af den halvfremmede person, der stod nærmest i baren.

Læs også: Alle mine venner bliver forlovede - jeg bliver bare fuld en gang imellem

6. De kiksede kærlighedserklæringer
Selvfølgelig er ens venner og veninder nogle dejlige mennesker, men måske man lige skulle have forsøgt at tone det lidt ned, da man sagde “Du er grunden til, jeg står op om morgenen.”

7. Samtaler med ædru mennesker
Man har helt sikkert ikke været sjov eller nuttet, som man på tidspunktet troede, da man i 20 minutter prøvede at overtale den søde, men noget udkørte 7Eleven-arbejder til at give én en gratis “fransk hotter.”

8. En ødelagt weekend
Det kan være meget hyggeligt at ligge med en dejlig kop cola og en film i fjerneren, men når man drikker så meget, at man ville ønske, man var død, så stopper det sjove i at have tømmermænd.

9. Alle de blå mærker på ens krop
Man skulle tro, man kunne huske, hvordan man har fået et blåt mærke på størrelse med en cd, men hukommelsen er skyldet bort med øl og drinks.

10. Selvmedlidenheden
Der er intet som dårlig søvn, tømmermænd og pinlige minder fra dagen før, som kan få en til at sumpe hen i en ordentlig omgang selvmedlidenhed.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip