10 grunde til at singlepiger er de lækreste

Hvis du endnu ikke fundet din drømmekvinde, så har du intet at være bekymret for.

Verden er nemlig fuld af skønne damer, både unge og ældre, som er kæresteløse, og det er en skrøne, at 'de bedste' allerede er nappet.

Singlekvinder har en lang række kvaliteter, som gør dem hårrejsende lækre. Det eneste, du har at være bekymret for, er, om du KAN vinde hende over. Det bliver ikke nemt - hun elsker nemlig at være single.

Læs også: Her er 10 grunde til, at det er skønt at være single

1. De har store personligheder
Singlekvinder er vant til at klare sig selv. De ved, hvordan man møver sig frem i verden, og de er ikke bange for udfordringer og bump på vejen. Resultatet er, at de gennem selvstændigheden har opbygget et selvværd, som giver dem en skøn udstråling. De er hurtige på aftrækkeren, de hviler i sig selv, og de er ikke bange for at gribe chancer og gå efter lige præcis det, de vil have.

2. De er loyale mod deres venner
Tro ikke at en kvinde uden en mand mangler en person i deres liv, som hun kan bade i omsorg og kærlighed. Singlerkvinder deler deres oplevelser i hverdagen med deres bedste veninder - og uden en mand, der stjæler al hendes tid, kan hun udvikle et unik bånd til sine yndlingsdamer i livet.

3. De er ikke desperate
Singlekvinder drømmer naturligvis om lidt man love en gang imellem, men de er vant til at være alene, og de nyder deres eget selskab. Faktisk er tanken om at dele alt i hverdagen med en anden person en smule klaustrofobisk.

4. Du er ikke deres førsteprioritet
Men det er en god ting, for så undgår I at kvæle hinanden med omklamrende kærlighed. Vi er tilbage ved selvstændigheden - hun hviler nok i sig selv til ikke at være afhængig af en mand. Det er ikke en kæreste, der hendes største ambition i livet - hun har drømme og mål, som hun vil gå efter. Uanset om hun har en mand ved sin side eller ej.

5. De er selvsikre i sengen
Der er ikke gået rutine i øvelserne på boksmadrassen endnu, så det er aldrig kedeligt at være sammen med en singlekvinde. Gennem kærester, engangsknald og korte forhold her og der, har de lært lidt af hvert om det modsatte køn - og de er ikke bange for at fortælle dig, hvad de selv vil have.

6. De er ambitiøse
Livet er for kort til at kede sig. Singlekvinder har hundrede bolde i luften på én gang og masser af tid og energi til at forfølge deres drømme.

7. Deres vildskab er fræk
SInglekvinder er vilde og frie - og det er hele essensen her. Der er ikke noget mere sexet ved en kvinde end hendes gåpåmod og uvilje til at gå på kompromis med livet. Men det er samtidig hele grunden til, at hun er svær at indfange - du skal være noget helt særligt, før hun vil opgive sit singleliv for dig.

8. De er ligeglade med forventninger
Politiske budskaber om at tage en uddannelse hurtigst muligt og få børn lige efter - og i øvrigt arbejde så meget og så længe som muligt - preller helt af på singlekvinden. Det samme gør familie og venners spørgsmål til fremtidige ægteskabs- og børneplaner. Hun vil hellere opfylde sine egne drømme end andres.

9. De har det på, de har lyst til
Singlekvinder klæder sig helt, som de har lyst. De har for længst lært, at det ikke skaber ægte glæde at please andre og følge strømmen. F*uck det.

10. Mænd forventer, at de allerede er taget
Når mænd spotter en singlekvinde i baren (eller hvor som helst), tror de ofte, at hun allerede har en kæreste. Hvis HUN ikke har en kæreste, må der et eller andet galt med hende. Det er der ikke - hun er bare lækker. Husk det.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip