10 måder bitches gør livet surt for andre

10/04/2016 15:45

Sol Stoffregen

Nyheder

Mest læste i dag

Der er nogle ting, kvinder bare er markant bedre til end mænd. Det er tilfældet, når det kommer til at være en vaskeægte bitch, der ikke skyr nogen midler for at nå sine mål.

Vi kender alle sammen ærketypen på en bitch…måske er vi det lidt selv en gang imellem, men det er en helt anden sag.

Du har formentlig gået i skole med, arbejdet sammen med eller datet en bitch. De er som regel ret manipulerende, udspekulerede og dramahungrende, men heldigvis er de nemme at kende på deres opsigtsvækkende opførsel.

Læs også: 6 ting du ALDRIG må google

Buzzfeed har lavet en liste med stribevis af evner, som en bitch besidder:

1. En bitch kan give folk et blik med øjnene, som ingen andre kan. De kan både sende dræberøjne og “er du helt åndssvag-øjne”.

2. En bitch kan altid komme med troværdige grunde til at aflyse aftaler med venner. Og de er ikke blege for at gøre brug af denne evne. Det er ofte reglen end undtagelsen.

3. En bitch trykker gerne på dørlukke-knappen i elevatoren, selvom hun lader som om hun trykker på knappen, der åbner dørene. Ej, ups, gjorde jeg virkelig det.

4. En bitch lader som om, hun ikke hører, hvad folk siger i sin ende af bordet, fordi hun ikke vil have, at de skal være der. Tankegangen er, at hvis man ignorerer dem længe nok, forsvinder de nok.

5. En bitch stalker folk, hun ikke kan lide, på sociale medier, indtil hun finder et virkelig pinlig billede af vedkommende. Og når det sker, får bitchen det meget bedre.

Læs også6 tegn på du er en meget sensitiv person

6. En bitch er en mester i at lade som, om hun er interesseret i noget, uden virkelig at være det. Det er her, at bitchen smiler, nikker, smiler, nikker og så videre.

7. En bitch starter skænderier (og slåskampe), fordi hun keder sig. Man har vel altid brug for lidt drama i tilværelsen, og der er jo nok af emner, man kan pisse folk af med, tænker bitchen.

8. En bitch bider sig i tungen, indtil personen, man vil kritisere, er gået. Og når der er fri bane, vender bitchen sig mod sine venner og starter et bagtalelsesmaraton.

9. En bitch kan se en person og med det samme vide, hvad hun ville ændre ved vedkommendes udseende, hvis hun var dem. På få sekunder har bitchen vejet og målt en anden kvinde med et par rappe elevatorblik og ved præcis, hvilken frisure, makeup og tøjstil, der er bedst.

10. En bitch giver folk karakterer for deres udseende og personlighed. På en skala fra 1-10 vurderer en bitch sine omgivelser, også venner og familie.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler: