10 tegn på at din bedste veninde kender dig bedre end nogen anden

Din bedste veninde er hende, der forstår din humor, når resten af verden kigger på dig med hævede øjenbryn. Det er hende, der ringer, før du overhovedet ved, at du har brug for at snakke. Og så er det hende, dig kender dig allerbedst i hele verden.

Laura Donovan fra Hellogiggles.com har lavet en liste med 10 tegn på, at din bedste veninde faktisk er den, der kender dig allerbedst:

10. Du hører et eller andet fuldstændig fjollet, og ved med det samme, at din veninde ville dø af grin, hvis hun var der
Og det ville i øvrigt have været meget sjovere, hvis hun havde været til stedet. Du ville selv have grinet meget højere ved hende ved din side.

9. Når du opdaterer Facebook med kryptiske beskeder, får du en sms eller en opringning  fra hende
De fleste ville ignorere dine slet skjulte problemer, men dine bedste venner ser med det samme, at du råber om hjælp, og de er der med det samme for at komme dig til undsætning. De kan også gennemskue dig, og kender straks forskellen på en vigtig besked, og en harmløs en af slagsen.

8. Der kan gå lang tid mellem, at I hænger ud eller snakker sammen, men I kan til enhver tid starte lige dér, hvor I slap
I har måske haft for travlt til at se hinanden eller snakke sammen, men så snart, I ser hinanden igen, er det som om, I aldrig har været væk fra hinanden.

7. Hun kender til hende din familiesituation - og omvendt
Din bedste veninde kunne lige så godt være din søster, for hun kender alle dine hemmeligheder og særheder.

6. Hun ved, når du er ude på dybt vand
Jeg (Laura Donovan, red.) havde en gang en skrækkelig tendens til at lede efter problemer, og min gode veninder hjalp mig med mit problem, ved at sige: “Du bliver ved med at vente på, at du står i lort til halsen. Men der er ikke noget lort, så du laver det selv”.
Sande veninder kender dine svagheder og hjælper dig med at undgå at falde i giftige fælder, som i sidste ende vil gøre dig ondt.

5. I får grineanfald bare ved at se på hinanden
Folk omkring jer fatter ikke, hvad der foregår, og ærligt talt, det gør I heller ikke. Men I er på den samme bølgelængde, og kan bare ikke holde op med at fnise, når I er sammen.

4. I har tonsvis af interne jokes, og I har erfaringer sammen, som ville skræmme/forvirre andre
Du tager disse jokes med dig i graven. Ikke engang din mand eller din kone kommer nogensinde til at vide noget om de skøre ting, du og din veninde har  grinet af.

3. Du er rigtig glad for din nye veninde, men intet kan sammenlignes med hende, du allerede har
Nye venner er fantastiske, men du kan altid være skør og plat sammen med din bedste veninde. Uanset, om du er 23 år, eller 83 - når I er sammen, er alting magisk.

2. Når du med vilje skriver triste opdateringer på de sociale medier, ved hun med det samme, hvad der sker
… Og hun ved også præcis, hvem du skriver om. Når andre mennesker sårer dig, så sårer de også hende.

1. Du kan ikke gøre noget, der ville skræmme eller overraske hende
Jeg (Laura Donovan, red.) har altid gået, og snakket, i søvne. Engang, hvor jeg var på hotel med min bedste veninde, vågnede jeg forvirret op og stirrede på hende. I stedet for at stemple mig som en freak, grinede hun af det skøre møde mellem os, som hun tydeligt kunne huske fra vores barndom.
Der er intet, der er så usædvanligt, at det kan skræmme din bedste veninde, især hvis de allerede har vænnet sig til alle dine særheder.
 

 

Dagens Gossip