10 tegn på at du er et virkelig godt knald

Sex skal helst være en tovejskommunikation. Ikke nødvendigvis i ord, men bestemt i handlinger, og det indebærer, at du og din partner taler samme "sprog". 

Er du i tvivl om, hvorvidt ud "gør det" for hende eller ham, du bedst kan lide at "sexe" med, så lad dette være en guide:

1) Du har selvtillid
Selvtillid handler i denne sammenhæng ikke om, at du bør strippe for din partner (hver gang). Tro os. Men det er et mega turn-off, hvis din partner så at sige skal sutte den op fra slap ved først at forsikre dig om, at din delle ikke er blevet større siden sidst, at din penis ikke er alt for krum, og at du nok godt kan gøre det bedre end sidst.. Har du selvtillid, smitter det af i akten, og det gør dig kun bedre i sengen. 

2) Du lytter
Hav selvtillid, men husk, at sex er mindst lige så psykisk, som det er fysisk. Jo bedre, du er er til at lytte til din partners behov, ønsker og grænser, jo mere talentfuld bliver du i kanen.

3) Der er spændinger
Ikke kun "dernede", men også hænder, fødder og måske skuldre har det med at sitre og blive krummet sammen af fryd, hvis du kan dine "moves".  

4) Du får din partner til at give slip
I har begge lyst til at have sex med lyset tændt, helt nøgne, uden dyner og dermed totalt blottede. Din partner slapper med andre ord helt af i dit samvær og ved, at I begge får en fest ud af det.

5) I prøver nye ting
I har lyst til at prøve nye ting – ikke af kedsomhed eller manglende tilfredshed, men fordi din partner stoler helt på dig og har lyst til at finde inspiration eller prøve grænser af med dig.

6) You can see it in her eyes
Jo, du kan. Hvis du er en ægte sexgud/-gudinde, så kan du.

Hint: Hvis hun pludselig spørger, om du har husket at handle i dag midt i foretagendet, er der noget helt galt.

Læs også: 8 ting en fyr ALDRIG gør, hvis han faktisk kan lide dig

7) Kærlighedshormoner i luften
Efter knaldet har din udvalgte lyst til at ligge i ske, nusse, kæle og være tæt på dig. Det sker ikke i lige så høj grad, hvis du lige har færdiggjort lagengymnastikken uden at sikre en finale hos andre end dig selv.

8) Intet behov for et ekstranummer
Et sikkert tegn på, at du har gjort det til UG og plus er, at din partner ikke har brug for et ekstranummer. Hvis din partner er lige så tilfreds som dig, er der intet behov for at onanere selv efterfølgende. 

9) Nok er nok
Der er ikke nogen tiggen om mere foreløbigt, når du først har været i gang. 

10 Mere tak
Gå aldrig tilbage til en fuser - det ved vi alle. Gør du omvendt dit job godt, så giver det sig selv, at din udkårne har lydt til at gentage succesen. 

Læs også: 8 tydelige tegn på, du er dårlig i sengen

 

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip