10 tegn på, du er sammen med den person, du bør gifte dig med

Vi har alle hørt historien om kysset, der får frøen til at blive til en prins. Og de fleste fantaserer sikkert om at finde sin soulmate. Men er det skæbnebestemt eller hårdt arbejde?

Det er ikke til at vide.

SE OGSÅ: Fyr forlangte åbent forhold - det kom han til at fortryde

Men for dig, der er i et forhold og overvejer, om det skal føre til et ægteskab, så er der bestemte tegn, du kan holde øje med.

Los Angeles-bloggeren Laura Elizabeth Donovan har givet ti bud på tegn, du kan kigge efter, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du er sammen med den, du bør gifte dig med.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Laura Elizabeth Donovans indlæg er rasende populært. På Facebook er det delt i omegnen af 50.000 gange.

SE HENDES 10 BUD HER:

10. I har ens mål - på lang sigt

Det betyder ikke nødvendigvis, I skal have de samme interesser og samme job (Selvom det hjælper). Men det er godt, hvis I har de samme mål på lang sigt. Uanset, om det handler om børn, en masser ferier eller et hus på landet, så vil det hjælpe jer med at overkomme kriser i livet.

9. I kan lide hinandens familier

Du gifter dig ikke bare med din soulmate. Du gifter dig også med vedkommendes familie. Mange brokker sig over partnerens familie. Især svigerfamilien. Men det hele er så meget lettere, hvis alle er gode venner.

8. Du savner kæresten, når I ikke er sammen

Hvis du savner, din partner, når I ikke er sammen, er du ikke ynkelig. Det viser, at du holder af personen. Og, at alt er sjovere, bedre og dejligere, når vedkommende er i nærheden.

7. Du tænker ALTID på, hvordan dine beslutninger påvirker din partner

Går du eksempelvis med tanker om et nyt job. Det er en god indikator på, du respekterer og holder af din partner, hvis du automatisk tænker på, hvordan dit nye liv vil få indflydelse på partnerens. Hvornår skal I tilbringe tid sammen? Hvad med økonomien? Hvordan kommer det til at påvirke jeres liv sammen?

6. Du vil ikke have hemmeligheder

Du snorker eller taler i søvne. Måske tissede du i sengen, indtil du var 16 år gammel. Jo mere, du tør afsløre om dig selv, jo mere afslappet bliver du i din partners selskab. Og hvis det falder dig naturligt ind at dele den slags, så er du i et trygt forhold.

5. Andre snakker om, hvor fantastisk jeres forhold er

Hvis alle andre kan se, hvor glade i er sammen, så ved du, du har fat i den lange ende.

4. I har overlevet kriser i forholdet

Livet er ikke bare en dans på roser, og et forhold er ikke kun kys og kram. Det er vigtigt at kunne gennemleve kriser og skænderier. Er man i stand til at komme konstruktivt igennem, er det et tegn på styrke.

3. I behøver ikke gøre jer lækre for hinanden konstant

Selvom det kan være rart at være lækker for sin partner, så er det vigtigt, at man også kan være afslappet i hinandens selskab.

2. I er et godt team

Det lyder måske ikke romantisk. Men et forhold er også et samarbejde. Det er livet, man samarbejder om. Og det skal fungere. Kan man løse opgaverne i fællesskab - som et team - eller går det i hårdknude?

1. Du ved allerede, hvad du vil sige til din partner til brylluppet

Hvis du er ægte forelsket, så vil hurtigt kunne skære ind til benet og fortælle, hvilke træk du elsker ved din partner. 

 

Dagens Gossip