10 ting vi gør i bilen, men aldrig vil indrømme

Hvis man virkelig gerne vil kende et menneskes tærskel for tolerance, skal man bare sætte sig ind i en bil med dem bag rattet.

På en besynderlig måde får pladsen på føresædet både vores småklamme, aggressive og private sider frem. Kort sagt vores sande jeg.

Her er 10 ting, mange gør i bilen - men som de naturligvis aldrig vil stå ved.

1. Piller næse
Hvis man havde tiden til at stoppe op og studere folk i deres biler i et befærdet lyskryds, ville man se mere næsepilning end i en forkølelsesramt børnehaveklasse.

Bilen er nemlig et perfekt sted at pille sig steder, man normalt ville være for høflig til at lade være med. Folk kan jo ikke se dig. Ind gennem de gennemsigtige bilruder…

2. Spiser alt det, man ikke må
Normalt prøver du måske at holde dig til frugt og grønt og skyr med bær. Men på en underlig måde fungerer kalorieindtag helt anderledes bag rattet. Her kan du snacke køreslik, McDonalds-mad (Især Chili Chease Tops) og drikke sodavand, uden nogen opdager, at du har glemt, du er på kur.

På den måde tager du slet ikke på. Det er helt vildt smart.

3. Råber ad cyklister, fodgængere, andre bilister og radioen
Af hensyn til den offentlige orden plejer du formentlig at holde dig i skindet, når du er inden for hørevidde af andre.

Læs også: 20 irriterende ting, du kan lave på din kedelige togtur

Det smarte ved en bil er, at du er i et lukket rum, hvor ingen kan høre dig skrige. Og det gør du.

Ad tåbelige cyklister, der laver et sving ud på vejen uden at kigge sig for, efter fodgængere, der tror, de ejer hele kørebanen, fordi der bliver lagt nye ledninger ned i fortorvet - og ikke mindst ad radioen, når værterne formulere sig fjollet eller dit yndlingshadeobjekt udtaler sig i radioavisen.

Bilen er et godt sted at få luft for dit livs værste frustrationer på den måde. Den er din vredes safe space. Din arrigskabs helle. Tillykke.

4. Tjekker lækre fodgængere ud
Eftersigende skulle et ikke helt lille antal trafikulykker skyldes, at bilister lige skal tjekke en lækker fodgænger ud.

I Storbritannien alene menes fænomenet at forårsage op mod en million ulykker om året.

5. Tager makeup på
Det er dumt. Det er farligt. Men mange gør det alligevel. Så får man lige lagt maskaren eller duppet lidt lipgloss på trutteren.

Hvis nu fodgængerne skulle kigge ind i bilen for en gangs skyld eller hvad?

6. Oparbejder et lille had til handicappede bilister
Selvfølgelig fortjener handicappede en parkeringsplads tættere på butikken eller storcentret. De har sværere ved at bevæge sig og skal selvfølgelig have en fordel.

Men hvorfor skal de have så mange af dem?! Hvorfor? Hvorfoooooor?!

Som bilist er det svært ikke at oparbejde lige dele undren og et spirrende had, når du på 20. minut cruiser rundt på parkeringspladsen, som var du et rovdyr på jagt efter et bytte. Du kommer til at gå sulten i seng. Uden en parkeringsplads.

7. Prutter
Hvis du er alene i bilen, kan du udnytte det tiltrængte frirum til at få tømt tarmen for de gasser, du ikke har kunnet slippe i løbet af dagen i andres selskab.

Fænomenet ses ofte ved at bilister ligeseom letter sig lidt til den ene side, så der er fri passage.

8. Fantaserer om, at idioten i den dyre bil laver en bule
Som med så mange andre ting i tilværelsen er det en bitter fornemmelse, når nogen har noget, man selv gerne ville have. For eksempel en rigtig fed og hurtig bil.

Læs også: 15 ting, du kun forstår, hvis du elsker at lave ingenting

I et svagt øjeblik kan man godt fantasere lidt om, at ham gutten i den svinedyre Tesla lige kom til at banke døren op i nabobilen på parkeringspladsen. Ikke at man nogensinde ville indrømme det.

9. Tjekker Facebook, sms’er eller læser e-mails
Vi ved, hvor farligt det er. Ingen vil nogensinde indrømme, at de gør det. Men det gør de. Der sker jævnligt uheld, fordi nogen ikke lige kunne vente med at læse, hvad kæresten eller vennen/veninden har skrevet. Ikke at beskeden løber nogen steder eller ikke kan vente i fem minutter.

10. Synger virkelig højt med på en sang (som man ikke vil indrømme, man godt kan lide)
Igen: Bilen er et sikkert sted, hvor ingen kan se eller høre dig (tror du).

Så skrål da bare med på Justin Bieber af dine lungers fulde kraft. Ingen opdager det nogensinde. Og heldigvis for det, når du har bildt alle ind, at din smag er højt hævet over den slags musik.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip