10 utrolige ting børn har sagt om deres tidligere liv

19/06/2014 14:45

Sol Stoffregen

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nogle børn mener, at de har levet før og oplevet dramatiske ting. Læs de utrolige beretninger her.

Mest læste i dag

Flere børn synes at have oplevet mere, end deres alder tillader. Disse børn fortæller om tidligere liv, hvor de levede i andre familier og lande, til stor overraskelse for deres omgivelser.

Selvom mange forståeligt nok stiller kraftigt spørgsmålstegn ved, hvorvidt det er muligt, at nulevende børn har "gamle sjæle", sker det tit, at børnenes fortællinger passer med gamle episoder, som har fundet sted.

LÆS OGSÅ: Tre-årig dreng husker sit tidligere liv - udpeger lig, morder og våben

The Epoc Times har samlet fortællinger om børns påståede tidligere liv, som deres forældre, søskende eller de selv har delt på sociale medier. Fælles for flere af historierne er, at børnene har oplevet tragiske dødsfald, som bliver efterfulgt af lykkeligere tider.

1. En mor oplever, at hendes treårige søn fortæller, at han virkelig godt kan lide sin nye far, og at faren er rigtig sød. Det undrer moren, for sønnen har hele tiden haft den samme far. Da moren spørger, hvorfor sønnen siger dette, svarede han: "Min gamle far var rigtig ond. Han dolkede mig i ryggen, og jeg døde af det. Men jeg kan rigtig godt lide min nye far, han ville aldrig gøre sådan noget mod mig".

2. Som lille pige havde en kvinde en sær oplevelse. En dag, da hun var hos købmanden med sin mor, flippede hun helt ud ved synet af en ung mand. Mor og datter var nødt til at forlade butikken. I bilen spurgte moren, hvad der var galt, og datteren fortalte, at den unge mand tog hende væk fra hendes første mor og gemte hende under gulvet og fik hende til at sove i lang tid, helt indtil hun vågnede op hos sin nye mor. Moren blev meget forundret over historien, da hun er pigens biologiske mor.

LÆS OGSÅ: En mors mareridt: Sønnen var ved at drukne på land 

3. Da et forældrepar skulle have deres 2½-årige datter ud af badet, fortalte de hende om, hvor vigtigt det er at holde sine intime steder rene. Dertil sagde hun henkastet: "Åh, ingen skrubber mig dér. De prøvede en nat. De sparkede døren ind og prøvede, men jeg kæmpede imod. Jeg døde, og nu er jeg her".  

4. "Før jeg blev født her, havde jeg en søster ik'? Hende og min mor er så gamle nu. De var ok, da bilen brændte, men det var jeg bestemt ikke". Disse ord fortalte en 5-årig dreng sine forældre en dag.

5. Da en kvindes lillesøster var yngre, plejede hun at gå grædende rundt i deres hus med et billede af deres oldefar og sige: Jeg savner dig, Harvey. Oldefar Harvey døde længe før, lillesøsteren blev født. Lillesøsteren sagde også tit ting, som oldemoren Lucy ville have sagt, da hun var i live, men Lucy døde også længe før, pigerne blev født.

LÆS OGSÅ: Rebecca skulle have fjernet æggestokke, men så sker det utænkelige

6. En person husker, da lillesøsteren begyndte at tale, sagde hun nogle ret foruroligende ting. Hun plejede at fortælle, at hendes gamle familie ville putte ting ind i hende og få hende til at græde. Men tilsidst brændte hendes far hende så meget, at hun var i stand til at finde sin nye familie. Disse fortællinger stod på, mens hun var to til fire år gammel.

7. Fra en dreng var to til seks år, plejede han at fortælle den samme historie til sin mor. Det var historien om, hvordan han valgte sin egen mor. Drengen sagde, at han var sammen med en mand i jakkesæt, mens han skulle vælge en mor, der ville hjælpe ham med at udføre sin sjælemission. Det foregik i et meget lyst rum med mennesker, der stod på række - klar til at blive valgt. Drengen valgte sin mor, og manden i jakkesættet spurgte, om han var sikker, og det var han. Derefter blev drengen født hos sin nye mor.

8. En lille dreng fortalte sine forældre, at han var meget glad for, at han havde valgt dem. Udvælgelsen skete i et lyst rum fyldt med mennesker - her valgte han sin mor, fordi hun havde sådan et rart ansigt.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

9. En person fortæller, at vedkommendes storesøster blev født det år, deres farmor døde. Ifølge deres far var storesøsterens første ord til: Jeg er din mor.

10. En pige plejede at fortælle sin mor om, hvordan hun døde for længe siden. Pigen, som i dag er voksen, kan ikke selv huske det. Men en af kvindens største mareridt er, at hendes hus brænder ned - bare det at være i nærheden af åben ild, skræmmer hende.